četrtek, 30. januar 2014

Recenzije: Mona Liza, Nova Gorica

Ne bomo lagali, v preteklosti smo že nekajkrat obiskali novogoriški striptiz bar Mona Liza Night

Nova Gorica ima kar nekaj erotičnih nočnih klubov, vendar je Mona Liza daleč najbolj prepoznavna po kvaliteti storitev ter prikupnih puncah.

Nahaja se na koncu Erjavčeve ulice (Erjavčeva 19), malo pred bivšim mejnim prehodom z Italijo. Sama stavba je zelo izpostavljena in deluje javno, tako, da jo je zelo lahko dobiti. Ob vhodu se obračuna konzumacija (ženske imajo prost vstop), pred vstopom v sam bar, pa je prijetna pokrita (in pozimi ogrevana) terasa za kadilce.

Glavni prostor je dokaj majhen in ne premore veliko ljudi. V sredini je postavljen šank, ob strani poteka znani non-stop striptease, kjer se vsakih nekaj pesmi menjavajo dekleta, ki občasno zaplešejo tudi na šanku. Na drugi strani šanka je nekaj foteljev ter stopnice v malo bolj privat prostore. V zgornjih prostorih pa se dogaja prava akcija, za kar pa morate malce bolj poseči v žep. Najbolj so seveda znani table dance-i z dekleti po vaši želji. Lahko pa si seveda omislite razne dildo, lesbo showe... Denar tam kupi marsikaj!

Za bolj petične goste imajo na voljo tudi tri VIP prostore opremljene s televizijo, jakuzzijem ter ostalim udobjem

Deklet je tam kar veliko in niso preveč vsiljiva, vsakič pa se vidi kakšen nov obraz. V Monaliza night club zahaja veliko italjanov, slovencev, pa tudi občasne turiste iz različnih evropskih držav je mogoče dobiti tam.

MonaLiza Night je odprta vse dni v tednu razen v ponedeljek in sicer od 22. ure do 4.30 zjutraj, imajo pa tudi pohvalno in ažurno spletno stran.


0 komentarji:

Objavite komentar