ponedeljek, 07. oktober 2013

Srečna v partnerski zvezi

Če smo do sedaj vedno pisali le o seksu, takšnih in drugačnih položajih, orgazmih in ostalih seksualnih praksah ter nasvetih, je danes primeren čas, da se raznežimo in objavimo nekaj bolj pocukranega, ampak tudi prekleto realnega.

V enem izmed vodičev sem že napisal, da je seks brez čustev povsem nezanimiv. Kar pomeni, da je treba poskrbeti za negovanje čustev, kot tudi negovanje seksualnih navad. Da ne zaidem, sem že omenil, da bomo pisali bolj pocukrane stvari?

Seveda je v partnerski zvezi sreča ena izmed najbolj pomembnih stvari, zato jo morami pač priskrbeti. Pozabite stres, nihče ne mara svoje službe še doma in vsak pričakuje nasmejanega ter zadovoljnega partnerja. Je tako, ali sem pač le čudak? Torej, podelim nekaj nasvetov, kako ohranjati srečo v partnerski zvezi.

Spontanost

Čeprav naj bi bila spontanost pri današnjih natrpanih urnikih oddaljena milijarde let, to nikakor ni res. Potrudi se in premaguj utrujenost zvečer ali med vikendom, ko pa prideš iz službe, se prepusti toku misli in … boš videl, postalo bo povsem spontano.

Pozornosti

Najmanjše pozornosti imajo največjo moč. Kar pomeni, da ne smeš nikoli pozabiti nanje. Dovolj je, da ga zjutraj presenetiš z zajtrkom, da ga ne stalno obremenjuješ z likanjem ali (ne moremo brez seksa) da mu ga kar tako, nenapovedano potegneš. Verjemi, vrnilo se ti bo.

Presenečenja

Preseneti partnerja z neko malenkostjo. Recimo z novo frizuro ali ti njo s šopkom rož. Lahko ji zavežeš oči in jo odpelješ na skrivnostni piknik na bližjo jaso. Ali ga pelješ v trgovino s kravatami, katero si mu seveda pripravljena tudi plačati. Ali s športno opremo. Drobna presenečenja namreč partnerju vedno pokažejo, koliko mu pomenimo.

Seks

Okej, del zakompliciranega življenja: moški imamo radi, če daste ženske pobudo za seks. Ni treba veliko, lahko nam samo predlagate seks na zadnjih sedežih avtomobila, ''saj veš, kot prvič''. Ali pa zlezite k nam v kad in nam namilite lase. Kot v 50 odtenkov sive, ker vemo da ste jo brale.

Novosti

Dolgotrajno in utečeno razmerje sčasoma postane dolgočasno in monotono. Kot bi si deset let vsak dan izbral kepico stračatele. Spremeni to. Dodaj neko novost, odkrij nekaj novega, kar bi mogoče veselilo tudi njega in mu predlagaj. Naj ne bo to aerobika zanj in moški poker večer zanjo, logično. Novost bo popestrila razmerje, sploh če bosta v njej uživala oba.

Drznost

Je vajino razmerje potrebno prevetritve in nove svežine? Zakaj mu recimo že dopoldne ne pošlješ pohotnega sporočila, s katerim ga boš zrajcala? Verjemi, da ne bosta jedla takoj, ko pride domov, ampak šele po seksu. Ali pa, ko te povabi ven, obuj čevlje z najbolj visoko peto in obleko z izjemno drznim dekoltejem.

Tekmovanje

Nikar ne tekmujta. Ni treba, da sta povsem enakopravna v moško-ženskih opravilih, ne primerjajta se in ne mečita si stvari pod nos. Vsak naj se potrudi po svojih najboljših močeh, kar bo čisto dovolj.

Proslavljanje

Ne verjemite v Valentinovo, ki je le beden komercialni praznik. Praznujta vajino ljubezen vsak dan. Kupujta si drobna darila kar tako in svoja čustva si izlijta kar tako. Nič ne stane in veliko pomeni, če ji/mu vsake toliko rečeš ''rad/a te imam''.

0 komentarji:

Objavite komentar