torek, 01. oktober 2013

Ponudi ji orgazem

Ne bomo lagali, orgazem je ena izmed tistih stvari, ki jo bi človek doživljal vedno in vedno in … vedno. A medtem, ko ga nekatere resnično doživijo in druge hlinijo, je velika razlika. Spoštovanim najstnikom sporočamo, da je orgazmov več vrst in če mu dekle reče, da ji je prišlo, to ne pomeni, da ji je dejansko prišlo.

Da se postavimo na realna tla, moramo marsikaj vedeti in marsikaj poskusiti. Sicer so sanje dovoljene, ampak v tem primeru gre za zadovoljevanje dveh, seksa željnih oseb. In da se bo orgazme lažje opazilo (ali le njih hlinjenje), smo pripravili spisek. Ali vodič, kot je nam ljubše.

Orgazmi med predigro

Ja, ta orgazem se zgodi pred penetracijo, se pravi, preden sploh pride do spolnega stika. Seveda so zanjo zelo pomembni, saj ji omogočajo ogrevanje in priprave na orgazme po penetraciji. Seveda se tudi orgazmi, ki jih dosegamo med predigro, razlikujejo.

Tako lahko začnemo s stimulacijo bradavičk, kar marsikatera ženska obožuje in dobro je, da se temu delu telesa posvetimo. Sicer pa orgazem z draženjem bradavičk lahko dosežejo le nekatere ženske, ampak dokler ne poskusiš, ne veš.

Za doseg klitorisnega orgazma se moraš posvetiti samo njenemu ščegetavčku. Sicer ni tako zelo intenziven kot vaginalni orgazem ali kot orgazem pri istočasnem draženju G točke in klitorisa, ampak, pazi – pri ženskah je izredno priljubljen. Zakaj, ne vemo, ampak poskusi.

Ok, vklopi domišljijo in zapelji svojo drago (oziroma osebo, s katero se pač onegavljaš) do globokega orgazma. Pri tej zadevi moraš dražiti tako G točko, kot tudi ščegetavček. Uporabljaj prste in jezik, saj je prav ta kombinacija pot do vzdihovanja, napetih bradavičk in skorajšnjega padanja v komo. Boš že videl.

Rabiš podlago za doseganje nadaljnjih orgazmov? Posezi po orgazmu s stimulacijo G točke. Intenzivnost sicer ni takšna, kot je pri recimo zgoraj opisanem načinu, ampak dajemo garancijo na to, da ji bo všeč in da bo po takem orgazmu pripravljena na celo noč. Z orgazmi.
 
Orgazmi s penetracijo

Najbolj pogost je seveda vaginalni. Do njega pride pri normalni penetraciji in je za žensko podoben kot zgoraj opisani globoki orgazem. Sicer je intenzivnejši kot katerikoli drugi, ki ga dosežemo med predigro, vendar ga ženske težje dosegajo. Zakaj je tako, ti razkrijem na koncu.
 
Če sta s svojo predrago že prišla do točke, kjer je čas za odkrivanje analnega seksa, potem že veš, da analni seks ni zgolj natepavanje v rit. O tem smo sicer pisali že tukaj. Vendar pazi, ženska lahko doseže analni orgazem, če med analnim seksom doživi klitorisni ali vaginalni orgazem. Cela znanost, boš rekel. Ampak niti ne. Je pa občutek mnogo bolj intenziven, to pa.

Če imaš srečo, lahko fukariš ali pa si celo v resni zvezi z žensko, ki doživi večkratni orgazem. Če ne, jo lahko tega naučiš. Kako, ti povem nekaj vrstic nižje.

Lahko pa pridemo do točke, kjer ženska doživi nenehni orgazem. Po takem orgazmu bo preverjeno izčrpana, skoraj da mrtva in ne bo znala povedati, koliko jih je sploh doživela. Okej, naj bo, ti povem, kako jo pripraviš do tega. Najbolj pomemben si ti. Definitivno. Ti jo moraš zakurit, ti ji moraš stvari početi tako, da jo interesira, ti moraš paziti na to, da se ne ohladi. Pa tudi če stoče zaradi preobčutljivosti, da jo vse boli, da ne zmore, ni šans, ne smeš nehat. Nasprotno, stimuliranje moraš narediti še močnejše in intenzivnejše. Resno.

In na koncu pridemo do? Res je, do squirta. Najbolj primerna tema za naslednji vodič. Boš z nami?

0 komentarji:

Objavite komentar