torek, 08. oktober 2013

Maja piše: Erotične igračke

No, kot ste že videli, je stran ponovno zaživela. Vsi smo zopet v našem zbirnem mestu, kjer se dogovarjamo o člankih, kaj bo kdo pisal, kaj bo kdo delal in konec koncev, kaj bo kdo jedel in pil. Poskus oživitve strani v začetku septembra ni bil uspešen, poleg tega je bilo takrat še lepo vreme in vsi člani ekipe smo se takrat odločili, da začnemo z oktobrom. In se tega držali. Sama sem se priključila šele v drugem tednu, ker sem v prvem tednu imela zdravstvene težave.

Preteklo je mnogo debat, ali stran obdržati, ali pač opustiti vse skupaj. Ogled statistike obiskovalcev nam je vlil novega upanja in novih moči, da se bomo še naprej trudili za vas. Vam pa polagamo na srce, da ne bomo prav nič jezni, če nam boste napisali kakšen komentar ali nam poslali kak email. Poleg tega smo tudi na Twitterju in na Facebooku, kjer dobite povezave do vseh naših objav, prilepimo pa tudi kakšno vročo sliko.

Ok, sedaj ko sem se razpisala o tem, lahko nadaljujem s tistim, kar sem vam obljubila v enem izmed zadnjih pisanj. O erotičnih igračkah. Da smo uredniki Erospleta tudi lastniki erotične trgovine Eroshop je verjetno vsem znano. Posledično bom uporabila linke do naših izdelkov. Naj povem še, da sicer sama se ne ukvarjam s tem, ampak da so za to zadolženi naši fantje, vem pa da je vse zelo diskretno in da se fantje potrudijo, da dobite želeni izdelek čimprej.

Sama nisem nikoli uporabljala igračk. Potem sem za polnoletnost od prijateljic dobila beli dildo. Smeha polna skleda, bi lahko rekli, res pa je tudi, da sem ga s takim sramom vzela v roke in tudi kasneje sem zardevala ob vprašanjih, ki so mi jih postavljale. V resnici nisem hotela z njimi o tem govoriti. In v resnici sem doživela marsikaj lepega s tistim darilom. Potem je postal pogrešan in sumim, da je ostal v enem izmed apartmajev ob Hrvaški obali. Potem je prišel sedanji fant in potrebe po spolnih igračkah ni bilo več. Sva pa kasneje začela razmišljati v to smer in en dan, ko sem že delala pri Erospletu, sem domov prinesla takle mini vibrator. Fant je presenečeno izjavil, da ni vedel, da so mi take stvari všeč in od takrat naprej si podarjava erotične igračke ob vsaki priložnosti. Glede na to, da sem tu šele od začetka junija, še ni bilo veliko teh priložnosti, ampak nekaj pa se je že nabralo. Njemu recimo sem za rojstni dan kupila komplet erekcijskih pripomočkov, katere s pridom uporablja in lahko vam povem, da je seks sedaj veliko boljši. Ker tudi veste, da ne živiva skupaj in se redko vidiva, sem ga nekega dne presenetila tudi z jajčkom. Za tiste dneve, ko je sam. Ne vem sicer več točno, katerega sem vzela, ker jih obstaja namreč kar šest vrst, ampak verjamem, da ga bo z veseljem uporabljal. No, zaenkrat je še original zapakiran.

Rojstni dan, ki sem ga praznovala avgusta, mi je moj dragi popestril z dragim, ampak svoje cene vrednim Lelo Mona vibratorjem. Povem vam, z njim dosegam tisto, kar sploh nisem vedela, da obstaja. Odlično me masira in brez odvečnih vprašanj ve, kje je G točka. Vem, smešno, ampak presneto resnično.

Sedaj, ko sem poskusila, me mikajo vedno nove in nove stvari. Zanima me recimo We Wibe in tudi kakšno oblekico bi v prihodnosti rada imela, ampak bo to zaenkrat še počakalo. Nekako moram tole pisanje podtakniti mojemu pod nos, da bo vedel, kaj naj skrije pod smrečico.

Sedaj pa, dragi bralci in spoštovane bralke… Imam nujni opravek :D

LP, Maja.

0 komentarji:

Objavite komentar