torek, 01. oktober 2013

Uvodnik

Evo nas, cenjene bralke in spoštovani bralci. Meni, Petru, je pripadla čast, da ponovno otvorim malo zaspano in nekaj časa mirujočo erotično stran. Kljub nekaterim poskusom…

Tako je, da smo fantje poleti postali malenkostno leni, obenem je pa ključni razlog za daljšo pavzo ta, da tega ne počnemo zaradi denarja. In ker vseeno zahteva nekaj stroškov, smo morali tudi malo zaslužiti, da lahko stvar peljemo naprej. Ampak ne bomo sedaj o tem.

Trije moški, kateri smo s pomočjo dekleta gnali naprej to spletno stran, smo… no, razdelili smo se. V bistvu je začasno zapustil ekipo eden izmed dveh ustanoviteljev zaradi psihičnih in fizičnih naporov v njegovem življenju. Tako ostajamo v trojčku (jaz, pa en ustanovitelj in Maja), ampak smo prepričani,da vas bomo pritegnili nazaj.

Ob tej priložnosti se bom zahvalil vsem, ki nas spremljate, bodisi redno, bodisi le vsake toliko, vsem tistim, ki nam sledite na socialnih omrežjih, delite naše ideje, slike in povezave, komentirate in nam pišete. Tu smo zaradi sebe, ampak brez vas nimamo goriva za naprej.

Hvala vam, da ste.

0 komentarji:

Objavite komentar