torek, 02. julij 2013

Nehote predvajal porniče na reklamnem zaslonu


Nikoli ni prav varno gledati porničev na delovnem mestu, razen, če ni to eden izmed vaših fetišev. Še posebej pa jih ni priporočljivo gledati, če vaše delo vključuje servis in testiranje velikih reklamnih LED zaslonov v večjih mestih.

Verjetno se vam že svita, kaj se je zgodilo. Računalniški tehnik Youan Moua je namreč bil zadolžen za popravilo takega reklamnega LCDja v bližini železniške postaje v kitajskem mestu Jilin City. Bojda taka popravila zahtevajo veliko časa, zato je v stavbi, kjer se je LED nahajal, najel kar sobo za nekaj dni. 

Po verjetno napornem dnevu se je zvečer odločil imeti nekaj privatne zabave. V svoj prenosnik je vstavil DVD s porničem The Forbidden Legend: Sex and Chopsticks, nevede, da je njegov računalnik še vedno priklopljen na zunanji reklamni LED zaslon.

Čez kakšnih 10 minut je dobil klic svojega delodajalca, da se je pred železniško postajo nabralo že nekaj sto ljudi, ki jih je pritegnilo javno predvajanje porniča.

Youan je seveda takoj izklopil prenos, vendar je bilo že prepozno. Mestna policija je namreč potrebnega nesrečneža aretirala, ni pa znano, če je bil česa obtožen.

0 komentarji:

Objavite komentar