torek, 02. julij 2013

Erotična zgodba: Fuk stoletja

Prišla je v stanovanje, ki naj bi bilo sicer zaklenjeno, a verjetno sem ob vseh tistih momentalnih zaposlitvah pozabil na to. Vem, stala je pri vratih in skozi kukalo in čekirala moj prihod domov. Večkrat me je zalezovala, večkrat namigovala na to, kaj vse bi z mano počela. Vse to mi je dajala jasno vedeti, pisala na facebook, pošiljala pisemca pod vhodnimi vrati in se mi nastavljala v izzivalnih oblekah.

Vem, bil sem bedak. Lepa soseda se mi ponuja, jaz pa budalo nimam poguma, da bi jo potegnil v stanovanje, jo slekel in živalsko pofukal. Raztrgal jo bi kot lev antilopo. Rinil bi svojega trdega kurca vanjo, da ji bi širilo notranje organe. Obračal bi jo na njemu kot pleskavico na žaru. Izpuščala bi krike naslade kot jih ni izpuščala še nikoli nobena. A žal, vedno sem bil brez poguma in v tem primeru ne bo nič drugače.

Vroč poletni dan se je že počasi pripravljal na večer, ko sem prišel domov, v moje malo stanovanje brez klime. Slekel vse cunje in se spravil v kratke hlače. Toplo za znoret. Vrata so se odprla, zagledal sem njen pohotni obraz in kratko vijola oblekico. Zaloputnila je za sabo, stopila bližje in me grobo porinila na kavč. Stopila je iz japonk, potegnila oblekico čez glavo in se z vlažno muco nasadila na nos. Ni mi ostalo drugega, lizal sem kot bi mi ponudila vedro sladoleda, gnetel sem jo za ritnici, ona pa me je držeč za lase vedno bolj tiščala k svoji vlažni muci.

Z enim gibom mi je slekla kratke hlače, iz katerih je zabingljal moj kurac. Presenečena nad velikostjo, ali pa se mi je mogoče samo zdelo, je brez oklevanja izoblikovala ustnice v primerno obliko in jih nataknila nanj. Drsala je z njimi po nabreklini in obenem sesala, kot da hoče da mi v rit potegne rjuho. Vedno bolj grobo in vedno hitreje. In brez kakega opozorila je snela ustnice ter se povzdignila name. Brez muk sem prodrl v njeno toplo in vlažno jamo naslade. Jezdila je na meni v galopu in simulirala preskakovanje ovir, nabadala se je, migala in krožila s svojo medenico, kot svetovna prvakinja. Nič se ni šparala. Fukala me je, kot da je to njen zadnji fuk v življenju.

Zopet se je snela, se obrnila s hrbtom proti meni in se zopet nataknila. Močno se je nagnila naprej, da se je odprl lep pogled na njeno rit. Prilika je bila, fetiš imam tudi in oslinjen sredinec sem ji porinil v rit, brez opozorila, brez kakršne koli nežnosti. Ni se upirala. Še vedno je migala s srednjim delom telesa, kot tiste telovadke, ki vrtijo hulahop. Nato je vstala, se obrnila in počepnila k moji glavici, katera je še vedno ponosno štrlela proti stropu, jo pobožala z desnico in me z umetnostnim drkanjem pripeljala do samega vrhunca. Gledal sem, kako jo moje seme zaliva po obrazu, ona pa samo miži, da ji ne pride v oči in vztrajno drka naprej.

Niti za brisačo ni prosila. Prijela je v roke svoja vijola oblekico, si obrisala obraz na notranjo stran, jo oblekla, nataknila japonke in odšla proti vhodnim vratom. Tam se je obrnila, me pogledala in rekla: ''Imaš tudi jutri čas za fuk stoletja?''.

Pritrdil sem.

0 komentarji:

Objavite komentar