sobota, 22. junij 2013

Smrtni grehi v zvezi

Se vam recimo po nekaj mesecih ali letih, mogoče celo desetletjih v zvezi zazdi, da to ni to, kar ste iskali? Da vaju s partnerjem pravzaprav nič več ne povezuje? Pa veste zakaj? Zaradi sedmih grehov, ki lahko že na začetku pokvarijo vašo zvezo. Da pa se ne boste opekli več kot enkrat, vam v tokratnem vodiču ponujamo prav te grehe, ki so krivi za prezgodnji razpad zveze.

Ne seksajte takoj
Ja, vemo. Pisali in celo priporočali smo vam čimprejšnji skok med rjuhe, ampak sedaj govorimo o planiranju daljše zveze. Včasih je vredno nekaj časa samo hoditi na zmenke z osebo, ki nam je všeč, saj v nasprotnem primeru, da se daš dol že prvi večer, lahko partner izgubi zanimanje in označi osebo za radodajko in lahko.

Ne povej vsega

Če na prvem zmenku svojemu potencialnemu fantu poveš vse o sebi, obstaja velika verjetnost, da bo postal samo še fant, ne potencialni. Po eni strani to pomeni, da si preveč govorila, po drugi pa, da mu v prihodnosti s tabo ne bo nič všečnega, nič razburljivega in nič ga ne bo presenečalo. Zato bo odšel od tebe kolikor hitro bo zmogel.

Ne duši ga

Živimo v časih, ko je komunikacije vedno manj, sploh tiste pristne, v živo. Nikar ga že na začetku zveze ne zasuj z ljubezenskimi sporočili na Facebooku ali katerem izmed mnogih kanalov. Dobil bo občutek, da ga dušiš, postala mu boš vsiljiva. Potem se nikar ne čudi, če se ti bo kar nehal javljati na telefon.

Ne vohuni
Ko spoznaš novega fanta, bi rada čimprej vedela vse o njemu. Saj vemo, kako nas punce čekirate preko Facebooka in preko ljudi, ki nas poznajo. In ker obstajajo tudi ženske, ki se ne znajo ustaviti, to velikokrat pelje v vohunjenje. Ne bom dolgovezil naprej, ampak le dodal resnično stvar: če hočeš, da te moški zapusti, se prijavi v njegov FB profil, prebrskaj mu zasebna sporočila, email ter vse klice in sms sporočila. Če je po vsem tem še vedno s tabo, potem je nekaj narobe z njim.

Ne pretvarjaj se
Če se je vajina skupna seksualna pot začela tako, da si zaigrala orgazem, potem si čudna. Verjamemo, da ga je včasih enostavno treba, ampak si predstavljaš, da moraš celo življenje hlinit orgazme? In kako se bo počutil on, ko mu nekoč mogoče poveš?
Ne spreminjaj ga

Ti je všeč takšen kot je? Ali bi raje mogoče videla, da se začne drugače oblačiti, da se drugače počeše in da se redno brije? Če si odgovorila na drugo vprašanje, potem nas zanima, zakaj za vraga svetega, ga hočeš spremeniti? Mar ne bi bilo enostavneje poiskati takega, kot ti ustreza? Kako bi se ti počutila, če bi te nekdo poskušal spremeniti?

Ne postani preveč sproščena

Res je. Vedno se rada urediš, ko greš na zmenek, da pustiš dober vtis in da lahko pričakuješ še kakšno vabilo. Nikar se potem, ko boš mislila, da si tipu že všeč, ne sprosti prehitro in nehaj z urejanjem. Čas za trenirko, neurejene nohte in zadah iz ust bo potem, ko boš dvajset let poročena z njim. Ne pa na drugem zmenku.

0 komentarji:

Objavite komentar