petek, 14. junij 2013

Maja piše: Še enkrat o fukanju

Sem dekle, ki zna držati obljubo. In če sem v prejšnjem zapisu pisala o drugačnem fukanju ter obljubila, da bom v naslednjem spregovorila o tistem pravem fuku, potem moram to tudi storiti.

Pravijo, da prvega ne pozabiš nikoli. In jaz ga res ne bom. Uroš je bil moj fant pri osemnajstih letih in on je bil tisti, ki mi je vzel nedolžnost. V klubu, kjer smo se redno ob vikendih zbirali in kjer sem ga pred dvema mesecema tudi spoznala, čeprav v drugačni luči, smo ga tistega aprilskega večera žurali. Moram omenit, poznala sem ga že od prej, iz šole, raznih žurk in iz mimobežnih srečanj v mestu. Ampak tiste februarske noči sva prvič spregovorila in klepetala in se zaupala eden drugemu. Bil je postaven in ne ravno priljubljen, a nekaj na njemu me je privlačilo. Ne vem kaj, ampak nekaj.

No, tiste aprilske noči, ko sva bila že par in ko so se kolegice že navadile nanj, me je kot že tolikokrat prej povabil v avto, da me odpelje domov. In tiste aprilske noči sva v Opel Astri njegovega očeta pristala naga na zadnjih sedežih. Sredi nekega gozda. Počasi me je lizal po muci, nežno porival prst vanjo in gladil moje prsi. Trepetala sem, bilo mi je prvič. Poljubljal me je po vratu in vedno nižje, telo se je treslo, saj ni vedelo, kaj ga čaka. Čeprav sem sama vedela in bila malo nestrpna, a vzel si je čas in ugajalo mi je. Vzela sem mu ga v usta in fafala nekako tako, kot sem vam že v prvem zapisu opisala. Kolikor sem pač znala.

Napočil je tisti čas. Vzel je kondom, ga nataknil in s prsti še enkrat preveril vlažnost. Nato je naslonil otrdelega kurca na razprte ustnice, katere so ga kar potegnile vase. Tisti trenutek sem klela vse spletne forume, vse raznorazne svetovalce, celo teto Justi iz Pila sem preklela. Vsi so govorili, da boli, a mene ni bolelo. Uživala sem. Počasi je porival noter in počasi ga je vlekel ven. Ob vsem tem je s prsti božal ščegetavček, kar mi je povzročalo še večje drhtenje telesa.

Ne vem koliko časa sva bila tam. Mogoče uro ali dve. Vem da sva po orgazmu, ki ga je on doživel, zase pa nisem povsem prepričana, objeta sedela na zadnjem sedežu. Še vedno naga. Spermo, ki jo je pustil v kondomu, ki ga je strokovno zavezal, sva odvrgla skozi okno in se objemala.

Ko smo s prijateljicami debatirale, je prišlo tudi do vprašanja, če sva že fukala. Odgovorila sem, da sva, ampak podrobnosti nisem omenjala. Takrat sem mislila, da je bil to fuk, mnogo kasneje, v bistvu sedaj, ko se malo bolj ubadam z razmišljanjem o seksu, vem da je bil to seks. Ker je bil nežen, počasen, strasten. Prvi seks. Fuk se je dogajal kasneje. Ko sva bila že toliko časa skupaj, da sva vozila eden drugega domov in sva lahko kjerkoli seksala. Velikokrat, tisto nežno, s čustvi. Velikokrat pa je bil samo fuk. Se dobila, nekaj časa zalizovala, se slekla in se pofukala. Hitro, zverinsko, a še zmeraj strastno.

Zveza se je končala, nekako mi je bilo hudo, sicer pa sem se s tem kmalu sprijaznila. Pokazali so se drugačni interesi, preselila sem se in začela znova. S šolanjem, občasnim študentskim delom in čez nekaj let tudi z drugim fantom, sedanjim. Potem sem se preselila nazaj k staršem, Uroš se je medtem poročil in živi v drugem mestu, spoznala sem sedanjega fanta in počneva približno enako, kot z bivšim. Sicer se malo vidiva, a skupaj preživljava dopuste in vikende. Takrat je lepo, ker imava seks in imava fukanje. Na različne načine, v različnih položajih in na različnih lokacijah, od kuhinje, kopalnice, celo garaže in shrambe. In v tem uživava. Paše nama.
 
Enostavno je tako, da spremembe v seksu morajo biti. Ker če seks postane monoton, potem se to zdi kot nek nujen opravek in počasi postane odveč. Če pa fant s tebe nepričakovano potegne majico, odpne hlače in zaide z roko v hlačke, potem veš da bo fukanje.

V naslednjem zapisu, nekega dne naslednji teden, ker sta mi fanta odobrila prost vikend, bom spregovorila še o obdobju med Urošem in sedanjim fantom. Saj vemo, kaj počne punca, ko je samska?

Bralke in bralci, vesela bi bila kakšnega vašega odziva. Povejte mi, kako vi doživljate fukanje in kako doživljate seks, lahko v komentarju ali preko Facebooka, če ste bolj sramežljive vrste, pa mi lahko pišete tudi na email info@erosplet.com.

LP, Maja.

0 komentarji:

Objavite komentar