torek, 04. junij 2013

Maja piše: Moja kratka predstavitev

Pozdravljeni.

Težko začenjam, ker ne vem kako bi začela. Sicer sem že veliko pisala in še vedno veliko pišem, predvsem članke za revije in spletne strani, ampak nikoli tako, da bi to počela od nekje drugje in ne od doma.

No, pa bom začela nekako tako. Sem Maja in sem stara 27 let. Sem brezposelna, oziroma, kot sem že napisala, pišem za razne revije. V službo ne hodim, včeraj in danes prvič, da sem nekje drugje in delam. Na EroSplet sem prišla čisto po naključju, saj sem pred dobre pol leta poslala mail, če bi slučajno rabili kakšno besedilo. Takrat so odgovorili, da ne potrebujejo, nekaj dni nazaj pa sem dobila odgovor, da naj pridem in mi dobo vse razkazali.

Tako sem danes tukaj. Včerajšnji dan se je začel s sestankom, kjer sta mi fanta povedala, kako in kaj, pokazala prostor, nato pa sem kar ostala sama. Verjetno sta šla na kavo. Takrat sem si začela ustvarjati sliko, ki se mi je kmalu pokazala v polni luči. Delo s takimi stvarmi nikakor ni lahko, predvsem zaradi zadržkov, ki jih imajo ljudje. To sem izvedela v teh dveh dneh, spoznavala erotično spletno trgovino Eroshop.si, bila s fantoma na kosilu in ogromno klepetala tudi z njima preko zasebnih sporočil, kjer sem jima, vsa navdušena, postavljala vprašanja, katera sem jima v živo pozabila postaviti.

Za konec naj povem, da sta me kar zasula z delom in kot prvi moj izdelek sem napisala to kratko predstavitev o sebi. Kaj bo sledilo, pa naj ostane še skrivnost.

0 komentarji:

Objavite komentar