petek, 07. junij 2013

Maja piše: Fafanje

Četrti dan mojega službovanja se je začel tako, da so mi fantje iz ekipe svetovali, naj v besedah opišem svoje dosedanje izkušnje v seksu. O tem nisem nikoli rada govorila, saj sem seks smatrala za nekaj osebnega, intimnega, nekaj kar je samo moje in od mojega partnerja. Ampak, pogovor s fanti mi je predstavil drugačen pogled na vse skupaj, drugače dojemam in čeprav se slišijo nekatere stvari preprosto smešne, sem ob vsem tem še vedno Maja, katere skoraj nihče ne pozna. Fant sicer ve za to delo, starši vedo, da se ukvarjam s pisanjem člankov, poleg tega pa če me razkrinkajo… no, bodo pač vedeli za kakšno vročo avanturo svoje hčerke.

Eden izmed članov ekipe EroSpleta mi je svetoval, naj začnem kar na začetku. Na vprašanje, kje je začetek, mi je pojasnil, da se seks vedno začne s fafanjem. In da naj napišem nekaj o tem. Sicer sem mnenja, da je uvod v dober seks vedno striptiz oziroma slačenje na tak ali drugačen način, ampak naj bo, skozi svoje oči bom napisala nekaj o fafanju.

Bilo mi je šestnajst let in še vedno sem hodila s starši na morje. In starši so hodili na morje z družino, ki je stanovala dva štuka nad nami. Seveda so vedeli, da mi je všeč njihov sin in prav zato so hoteli, da grem z njima še zadnjič na morje. Ok, danes jih recimo s fantom obiščeva, kadar sta na morju, nikoli pa ne gremo skupaj. No, tisto leto je bilo zame in za Janija, tako je bilo sosedovemu pobu ime, skrajno zanimivo. Seveda sem bila že gola s prijateljicami, no, ne čisto tako, ampak videle smo se pod tušem, to je bilo pa tudi vse. Nikoli do takrat pa ne z moškim. No, fantom, konec koncev je bil leto mlajši od mene. In ker smo vedno kampirali, sva imela tudi tisto leto le nekaj minut do plaže, katera je bila že čez dan osamljena, zvečer pa sploh ni bilo žive duše na njej. In tam sva se hodila z Janijem kopat. Nič ni bilo med nama, bila sva tipična soseda, nisva bila zaljubljena, čeprav mi je kasneje priznal, da sem mu bila všeč. No, sej on je bil tud meni. Ampak to je bilo vse.

Tistega julijskega večera, v vodi, je potegnil kopalke dol in mi jih pokazal. Si upaš, mi je govoril. Ni mi padlo na kraj pameti, da bi se slekla, ampak sem se. Samo zato, ker je bil prepričan, da si ne upam. Pokazala sem mu zgornji del kopalk, nato še spodnjega. Skoraj mi ni verjel in skoraj užaljeno odšel na plažo in sedel na temno skalo. Tega si gotovo ne upaš, je izzival. Pa sem. Saj je tema, nihče me ne bo videl, obenem če me ni bilo sram pred sošolkami, zakaj bi me bilo pred sosedom. Z izjemo tega, da je on fant. Ampak sem. S kopalkami v roki sem stopila iz morja in sedla na skalo, nekaj metrov od njega.

Takrat sem sicer veliko mislila na seks, ampak še nikoli prakticirala. S sošolkami smo se velikokrat zajebavale, kako je treba določene stvari početi, nobena pa še ni položila nobenega tipa. Z Janijem je debata nanesla ravno na to temo in povedala sem, da me je seksa strah zaradi bolečin. Ostalo me takrat niti ni toliko skrbelo, videla sem se, kako božam kurce, ampak nisem si predstavljala, da bi me kdo fukal.

No, ne bom na dolgo in široko o tem. Jani je prisedel čisto blizu, še vedno nag in mi ukradel poljub. Nisem se ga branila, nasprotno – začela sem mu jih vračati. Poglej, kaj imam, je kar naenkrat rekel in razširil noge. Ne vidim, tema je, sem mu odgovarjala, sicer pa mi je bilo še kar nerodno. Če ne vidiš, pa potipaj, je predlagal. Daj, no, je prigovarjal. Zbrala sem ves pogum in z dlanjo prijela trdega in ozkega kurca, pri korenu katerega so na rahlo poganjale dlake. Zdaj pa daj gor in dol, je rekel. Drkam naj ti ga, sem vprašala. Pa ja, gor pa dol. Lahko ga pa tudi fafneš, je rekel. Nisem vedela, ali bi ali ne bi, želja je bila in… če ne bi sedaj, bog ve kdaj bo naslednja šansa. Pojma nisem imela o fafanju. Vedela sem, da ga moraš vzeti v usta in potem z ustnicami nekako drkati. Nisem pa vedela, ali je to prav. No, vstani, sem mu rekla. Vstal je, jaza pa sem na kolenih pred njim klečala in z odprtimi usti objela njegovega kurca. In ga z ustnicami drkala, kot sem že prej rekla. Nekaj minut, nato pa ga je vzel ven in rekel, da bo sam nadaljeval. In ga je prijel z roko in začel z drkanjem, dokler ni špricnil semena nekam po skalah.

To je bil prvi poskus mojega fafanja. Naslednji poskusi so prinašali vedno več rezultatov, ampak to je bilo že z bivšim fantom. Na vse možne načine, stoje, sede, leže, 69, vse sva poskusila. Postala sem skoraj odvisna od tega. Vsakič, ko sva se spravila k seksu, je bilo najprej obvezno fafanje. Tako rada sem to počela z njim, da se še včasih spomnim nanj. No, s sedanjim fantom je enako, le da zaradi oddaljenosti ne seksava veliko. Vidiva se namreč enkrat na teden in takrat skoraj prosim za dež, da sva lahko cel dan v postelji.

In kljub vsemu temu, naj povem še to, da sperme ne požiram. Poskusila sem enkrat, ni mi bilo všeč in od takrat nisem več. Sicer dovolim, da mi fant spusti v usta, čeprav on še najraje ustreli po meni. Pravi, da je lepše videt, kako leti in pristane na obrazu, kakor da izgune v ustno votlino in jo potem pljuvam ven.

Ne vem kako je z drugimi puncami. Sicer se v družbi s prijateljicami kdaj pogovarjamo o tem, ampak jaz pač raje stvari zadržim zase, kot sem omenila že zgoraj. Ena izmed njih, Anita, ona se ima za boginjo fafanja. Vse natančno opiše, kako bi moralo biti, kako je treba, sama sperma se ji pa gnusi. Skoraj bruhne, če ji jo samo omeniš. No, sicer je pa njen bivši enkrat potrdil, da tudi njeno fafanje ni bilo bog si ga vedi kako zelo dobro, zgolj neko cuzanje. Ob takih trenutkih se vprašam, zakaj se ima za kraljico fafanja, če sem verjetno izmed vseh mojih prijateljic to ravno jaz. Ja, ene so pač preveč pobožne in se že ob omembi fafanja začnejo križati, druge rade malo pretiravajo, kot recimo Anita, tretje smo pa tiho in to počnemo, brez posebnega razglašanja.

Ampak vseeno poslušam o teh stvareh. In kar sem sedaj v nekaj dneh prebrala po različnih domačih in tujih forumih, lahko rečem, da smo punce za faf, nekatere bolj, druge manj. Večina res noče sperme v ustih, sploh ne pogoltniti, ne upirajo pa se, če pristane kje na njihovem telesu. Ampak fafamo pa rade.

In še ena misel za konec. Moja misel. Dobro fafačico naredi moški. Ko ji pove, kaj mu paše, ji svetuje, naj bo malo bolj groba, nežna, jo dodatno stimulira z raznimi prijemi… in dobra fafačica je lahko vsaka ženska, ker se to da naučiti in ni prirojeno.

Fantje pravijo, da moram v zadnjih vrsticah povabiti bralke in bralce, da pustijo svoj komentar in jih izzvati, da povejo še sami kaj o tem. No, da vidimo rezultate mojega prvega članka.

0 komentarji:

Objavite komentar