petek, 28. junij 2013

Maja piše: Drkanje

Ja, nekateri ste odgovorili na vprašanje, kaj počne punca, ko je samska. Sicer je bilo to malenkost čudno vprašanje, saj punce to menda počnemo tudi takrat, ko smo v zvezi. Govorim o drkanju.

Sama beseda drkanje bolj označuje samozadovoljujočega se moškega, punce pa uporabljamo izraz božanje. Božam se. No, jaz rečem drkanje. In čeprav velikokrat na raznih forumih preberemo, kako neka zagrizena obiskovalka cerkve napiše, da ona tega ne počne, ker je to velik greh, to počnemo vse. Tudi če govorimo, da ne drkamo, v resnici drkamo nekajkrat tedensko.

Sama sem to počela nekaj časa, oziroma počnem še sedaj. Drkala sem v obdobju pred Urošem, v obdobju med njim in sedanjim ter tudi v zvezi s sedanjim, kadar sem sama. Ampak tista najlepša leta drkanja so bila prav takrat, ko sem bila samska.
 
Takrat sem se namreč šele začela spoznavati. Poznala sem seks, poznala sem fuk, poznala sem fafanje, drkanje pa je bilo zame na novo odkrito. Sem že nekje pri štirinajstih to počela, ampak nikoli ni bilo tako dobro, kot takrat. Pravzaprav, lahko sem kjerkoli to počela. Spomnim se, tudi v taksiju sem, na veliko javnih vecejih, celo s prijateljico vsaka v svojem veceju, ko sva prišle ven, pa kot da se ni nič zgodilo. A obe z nasmeškom.

Ničkolikokrat sem se s kolesom odpeljala v naravo, pod tisti hrast, kjer sem sedla, segla z roko v hlačke in se igrala sama s seboj. Z zaprtimi očmi in odprtimi usti, zajemala sem sapo, da sem lahko ob orgazmu spustila čimdaljši izdih. Nato sem odšla nazaj domov, kjer sem zvečer zopet drsala muco.

Znanstveno naj bi bilo dokazano, da fantje to večkrat počnejo, ampak mislim, da se lahko damo kar v isti koš. In tista obiskovalka cerkve, ki sem jo omenila zgoraj, naj že enkrat odpre oči in spregleda, da se ji zaradi drkanja ne bo roka posušila. Verjetno ga še niti ni čutila, naj poskusi potem vsaj z roko, da bo videla, kaj je do sedaj zamujala.
 
Ne, drage moje bralke, drkanje ni nič umazanega, nič slabega in nič prepovedanega. Če lahko fantje počnejo to vsepovsod, zakaj bi bile me prikrajšane? Poleg tega, fantje morajo nekam odložiti seme, me pa lahko samo prste obrišemo. Punce, ena nič za nas.

Seveda pa pri drkanju ne uporabljamo le prstov. A to je že tema za naslednjič. Le spremljajte me, da izveste kakšne stvari sem imela oziroma imam za potešitev svojih spolnih potreb.

Upam, da se sedaj že dovolj poznamo, da mi boste v komentarjih zaupale svoje načine samozadovoljevanja.

LP, Maja.

0 komentarji:

Objavite komentar