ponedeljek, 27. maj 2013

Poskusite nudizem

Čeprav nam vreme nekako ne daje občutka, da se bliža poletje, le to vseeno trka na vrata. In čas, ko se začnemo počasi odločat o dopustu, se nevzdržno bliža.

Če ste dokaj redni bralec našega spletnega portala, ste verjetno ugotovili, da smo podporniki nudizma. Prav zato smo se odločili, da napišemo najprej vodič o tem, kako se najprej spopasti z nudizmom, v nadaljevanju pa vam bomo predstavili nekaj hrvaških nudističnih kampov.
 
Diskretno

Ok, prvič si na nudistični plaži in občutek imaš, da vsi samo čakajo trenutek, ko slečeš kopalke in se zagledajo v tvoje golo telo. Motiš se. Nudisti so drugačni in gledajo povsem drugače na ostale obiskovalce plaže. Torej, pred slačenjem se lahko usedeš na brisačo in se nato, ko se malo privadiš, sede slečeš. Ugotovil/a boš, da tvoje golote nihče ne opazi. Tudi ob pogledu na ostale kopalce bo kmalu jasno, da tam ležijo ljudje vseh oblik in velikosti, kar bo povzročilo večjo sproščenost pri tebi.

Družba

Morda se čisto drugače počutiš, če na nudistično plažo vzameš nekoga, ki že ima izkušnje in jih je že vajen. Vsekakor pa vzemi na plažo partnerja, saj se bosta soncu svobodno predajala v dvoje, kar bo vzelo faktor nerodnosti. Eden pred drugim bosta sproščena, na ostale nudiste pa se ne bosta ozirala.

Obnašanje

Ne pozabi, na nudistični plaži golota ne pomeni sprevržene zabave, striptiz kluba ali gang bang akcije. Niti ni to swingerski klub ali ravno prijeten prostor za zmenke. Nikar si ne dovoli buljiti v spolne organe drugih obiskovalcev, ali še slabše, otrok. Namen nudistične plaže je popolno predajanje sončenju in plavanju, zato se obnašaj spoštljivo, bodi vljuden in prijazen.

Kako se prepustiti uživanju?

Da bi se popolnoma posvetili sebi in svojemu uživanju na nudistični plaži, se osredotočite na zvok valov in božanje vetra po celotnem telesu. Tisti, ki še niso izkusili golega kopanja, ne poznajo teh občutkov. Vsekakor pa je potrebno poskrbeti tudi za zaščito – za tiste dele, ki niso še nikoli bili izpostavljeni soncu izberi malce višji faktor.

Kaj pa seks?
 
Vaju s partnerjem ravno sredi plaže prime potreba, da bi se dala dol? Iz lastnih izkušenj vam povemo, da se tudi to dogaja, čeprav redko. Največkrat se nudisti zatečejo v svoj šotor ali prikolico, opravijo svoje in se čez čas vrnejo. Obstajajo tudi kotički, malenkost oddaljeni od plaže, kjer se dogajajo zanimivejše stvari.

Ostale opcije

Če vam ne sede poležavanje med ostalimi nudisti, se lahko znajdete po svoje. Potrebna je dobra volja in malenkost raziskovalne žilice. Poiščite osamljeno plažo, kjer se ne tre ljudi in uživajte. Divje plaže imamo tudi pri nas, na Hrvaškem so pa na splošno razširjene in ene bolj, druge manj obiskane. Tam je tudi več dogajanja kar se seksa tiče, če vas to zanima.

0 komentarji:

Objavite komentar