torek, 09. april 2013

Samozadovoljevanje zanjo

Če smo včeraj pisali o samozadovoljevanju, namenjenemu moškemu spolu, se moramo odkupiti vsem bralkam in danes napisati nekaj besed še o ženskem. Primerjate lahko samo, kakšne so razlike, dejstvo pa je, da imajo ženske več možnih načinov za samodejno potešitev svojih spolnih potreb. Da imamo bujno domišljijo že veste, ampak smo prepričani, da bomo še katero od vas presenetili.

Balonček

Sprejmite izziv in uporabite vodni balonček. Ščegetavček navlažite in nato balonček, napolnjen z vodo, ni važno kakšne oblike, naslonite nanj. Zdi se vam brezvezno, dokler ne poskusite.

Tuš

Vsem dobro znana varianta samozadovoljevanja, kjer curek usmerite v ščegetavček. Naj se iz vaše kopalnice ne sliši le prepevanje…

Roll on

Skoraj vsaka ženska ga ima. Da, govorimo o deodorantu s kroglico. Po uporabi ga nikar ne zavrzite, ampak se odločite za zabavno reciklažo. Dobro ga umijte pod vrelo vodo in razkužite, nato pa vrtečo kroglico namažite z lubrikantom ali pa le z veliko količino sline in se prepustite domišljiji.

Prostoročno

Ok, vse zgoraj navedeno že poznate, kaj pa prostoročno? Vibrator naj vam držijo kar vaše spodnje hlačke, vi pa se z rokami zaposlite kje drugje, recimo na bradavičkah ali zadnjici. Užitki so fenomenalni in prepričani smo, da se boste na ta način velikokrat poigrale.

Peta

Torej, bi rade imele proste roke in nimate nobene primerne igračke ob sebi? Ni problema. V primeru, da ste dovolj gibčne, lahko z sedete v pol turški položaj. To je položaj, kjer po turško sedite s samo eno nogo pokrčeno. Peto si nastavite na ščegetavček in suvajte z boki naprej, nazaj, levo, desno, gor in dol… zabavno?

Toliko za danes. Ne pozabite nas obiskati jutri, saj vam bomo podelili še nekaj nasvetov o samozadovoljevanju.

0 komentarji:

Objavite komentar