ponedeljek, 08. april 2013

Samozadovoljevanje je...

Verjetno se še spomnite tistih časov, ko so nam duhovniki govorili, da je samozadovoljevanje greh, ampak sedaj živimo v času, ko niti duhovniki niso brez greha. No, to sicer ni point današnjega vodiča, zato se kar selimo na glavno temo.

Nekateri pari imajo s samozadovoljevanjem partnerja precejšnje težave, predvsem moški, ki jih ženska sprašuje, na koga so mislili med samozadovoljevanjem. Že na začetku povejmo, da samozadovoljevanje ni nekakšna škodljiva stvar, zaradi katere bi lahko trpelo telo ali odnos, ampak je celo koristno.

Res je. Raziskave so pokazale, da po orgazmu lažje zaspimo. Velja tako za moške kot za ženske. Endorfini, ki se pri orgazmu sprostijo, nam povzročijo lepši in boljši spanec, najbolje pri vsemu temu pa je, da ni pomembno, ali smo ta orgazem dosegli pri seksu ali pri samozadovoljevanju. To pomeni, da se v postelji, ko nas muči insomnia, ne mučimo več s štetjem ovac, ampak masturbiramo.

Graham Giles je model iz onkološke organizacije The Cancer Council of Victoria. Naredil je raziskavo, katera je pokazala, da bi moški moral masturbirati petkrat tedensko, če ne bi želel imeti težav s prostato. Z rednim praznjenjem se namreč iz prostate očistijo rakotvorne snovi, s tem se tudi zmanjša tveganje za raka prostate. No, mislim, da mi ne bomo imeli teh težav.
 
Obenem samozadovoljevanje ne prinaša bolezni, kot recimo seks. Še več, zaradi samozadovoljevanja boste boljši ljubimec. Prav z njegovo pomočjo boste znali bolj prisluhniti svojemu korenjaku, pa naj se sliši še tako čudno. Sami boste vedeli, koliko časa traja do orgazma, in znali ga boste zadrževati. Verjemite, ženske, ki bodo prišle do seksa z vami, se bodo lahko samo zahvalile vašemu masturbiranju.

0 komentarji:

Objavite komentar