četrtek, 11. april 2013

Razlogi za samozadovoljevanje

Ta teden vas razvajamo z nasveti za samozadovoljevanje. In čeprav smo obdelali že skoraj vse, smo glavno pustili za konec.

Kot za vsako stvar, tudi za samozadovoljevanje potrebujemo razlog. No, če ga vi slučajno potrebujete, vam danes posredujemo kar petnajst odličnih razlogov, zakaj spustiti hlače in se solo zadovoljiti.

Masturbacija vam pomaga pri odkrivanju vašega telesa in vaše spolnosti ter telesnih odzivov na erotične dražljaje. Ko se rokujete z vašim spolnim organom, se pravzaprav spoznavate s samim seboj.

Samozadovoljevanje vam omogoča nadzor nad vašim orgazmom. To vam bo prišlo prav v seksu.

Najboljše stvari v življenju so brezplačne. Štejmo tu tudi masturbacijo, z izjemo pripomočkov, ki jih pri njej sami uporabljamo.

Kot smo omenili že v prvem vodiču po samozadovoljevanju, je masturbacija odlično uspavalo. Naj postane vaš vsakodnevni ritual pred spanjem ali pred popoldanskim počitkom.

Masturbacija je odlična za odlaganje stvari: ''bom jutri, zdaj si jo moram…''. Lahko jo uporabite tudi za preganjanje dolgčasa.

Slab dan v službi ali na faksu? Privoščite si dobro onaniranje, takoj se boste počutili boljše.

Ugaslo spolno slo boste prav z masturbacijo zopet zagnali na pravo raven.

Vedno ste pri samozadovoljevanju glavni vi.

Je vaša spolna sla močnejša kot partnerkina? V tem primeru je roka vaša najboljša prijateljica.

Če se človek na masturbacijo navadi že v mladih letih, je velika verjetnost, da bo to počel tudi v poznih letih. Torej, predstavljajte si samega sebe pri sedemdesetih. Takrat si boste hvaležni.

Je vaš zadnji zmenek, na katerem ste seksali stal slučajno več kot vaša zadnja masturbacija?

Samozadovoljevanje blaži menstrualne krče in pomaga v boju proti vaginalnim glivičnim okužbam.

Spolno potešen človek je manj napet, manj pod stresom, kar pomeni, da v življenju samozadovoljujoče osebe ne prevladuje živčnost in napeto vzdušje.

Osebe, ki se vsakodnevno samozadovoljujejo, so zaradi tega manj razvajene in ob iskanju partnerja ne gledajo samo na denarnico in zunanji videz.

In kot zadnja, onaniranje je najkrajša razdalja med vami in orgazmom.

0 komentarji:

Objavite komentar