torek, 23. april 2013

Pravila jutranjega seksa

Zvok budilke naj bi prej dvignil mrliča iz groba, kot pa orodje zaspanega moškega. Ne glede na to, da imamo moški zjutraj močno erekcijo, budilkin zvok ubije še tako napeto kito.

Ampak, imamo rešitev. Tistim, katerim zjutraj ni treba zgodaj vstajati in se jim nikamor ne mudi, bo ta rešitev popestrila spolno življenje in polepšala dneve.

Draga dama, ponujamo ti nekaj nasvetov, kako ti postaneš seksi budilka in zadovoljiš svojega moškega že navsezgodaj zjutraj.

Dotik

Še preden se vaš moški prebudi, se slecite in položite roke na stegna. Njegova, seveda. Tisti, ki se spoznajo na akupunkturo svetujejo, da palce počasi premikate s čvrstimi krožnimi gibi, kateri bodo pretok krvi usmerili naravnost v tisti del telesa, katerega si želite v … vemo kje. Seveda pazite, da se ne zbudi prezgodaj, saj potem ne bo presenečenje.

Zobna pasta

Ni ga slabšega, kot slab zadah pri seksu. Svetujemo, da se kar se da potiho odpravite do kopalnice in si umijete zobe, saj bo vaše počutje po tem veliko boljše. Če do kopalnice ne morete oziroma se bojite, da ga prebudite, si dajte v usta bonbon z okusom mete. Ta daje po daljšem oralnem seksu prijeten in žgečkljiv občutek.

Kdo vstane pred njim?

Ja, res je. Povprašajte svojega moškega in znal vam bo povedati, da se njegov korenjak zbudi pred njim samim. Vzrok za to je povišana raven hormona testosterona, ki ostane nespremenjen približno tri ure po bujenju moškega ter predstavlja zaloge, ki jih bo potem porabil čez dan. Sprejmite izziv in mu omogočite, da pokuri te zaloge v pol ure po bujenju.

Vonj

Modeli, ki študirajo spolne prakse in si včasih tudi kaj izmislijo, so trdno prepričani, da ima vonj na predelu tik pod korenjakom vašega partnerja neverjetno afrodiziačno moč. Zjutraj naj bi bil ta vonj še nekoliko bolj izrazit, sploh če ga zvečer niste nagnali pod tuš. Na vas pa je, da te trditve preverite.

Udobje

Zjutraj smo običajno še malo lenobni, dokler se ne dobro pretegnemo. Zato se nikar ne silite v neke sila zapletene položaje, ampak si privoščite jutranji seks v položaju, ki vam je najbolj udoben. Seveda bosta ob dobri predigri pripravljena na kakšno posteljno akrobacijo in verjemite nam, da se bo splačalo potruditi.
 
Kviki

Zjutraj je vsaka minuta zelo kratka in dragocena. A zaradi časovne stiske se ni treba odpovedati jutranjemu seksu. Mogoče je kviki prav tisti, ki bo popestril vaše že rahlo monotono spolno življenje. Neka raziskava je pokazala, da ženska za vzburjenje porabi zgolj trideset sekund, če jo pri tem nič ne zmoti, moški je pa tako ali tako že pripravljen. Torej?

0 komentarji:

Objavite komentar