sreda, 10. april 2013

Naj samozadovoljevanje postane...

Si samska in nezadovoljena? Nočeš v posteljo z vsakim, ki se ti ponuja, obenem pa nočeš stakniti kakšne bolezni, ki se prenaša s seksom? Zakaj ne bi poskusila s samozadovoljevanjem.

Če še nisi nikoli ali se ti zdi to početje neprimerno zate, ti danes ponujamo nekaj nasvetov, kako se zadeve lotiti. Ugotovili smo že, da je samozadovoljevanje zdravo in varno, napisali smo nekaj nasvetov, preden pa vam jutri serviramo še nekaj razlogov, zakaj je samozadovoljevanje dobro, poglejmo najprej kako se zadeve lotiti.

Preden začneš s soliranjem, si ustvari prijetno vzdušje. Pripravi si glasbo, ob kateri se počutiš nagajivo in razigrano, prižgi dišeče svečke in pripravi garderobo, ki ti bo burila domišljijo. Ne pozabi niti na dodatke, s katerimi boš lažje zadovoljevala svoje telo.

Kot vedno pri vseh stvareh v postelji, bodisi sama ali v dvoje, je tudi tu potrebna domišljija. Popolnoma se sprosti in brez zadržkov sanjari o najbolj seksi fantu, ki ga poznaš in si ga želiš položiti ali o najljubšem filmskem igralcu. Domišljija nima meja, zato ti je dovoljeno prav vse. Poleg tega je to stvar, katero boš vedela samo ti.

Stvari, ki te rajcajo, je vredno poskusiti. In če imaš kakšen fetiš, kar brž na plano z njim. Poskusi se med samozadovoljevanjem snemati ter si pozneje oglej posnetke. Prepričani smo, da boš ob ogledu začela ponovno masturbirati. Ali pa poskusi z ogledalom…

Ne pozabi, še vedno si sama v sobi, zato si lahko privoščiš vse. Privošči si zabavo z neznancem preko spleta v vročem chatu, zaupajta si najbolj vroče seksualne želje, uporabita umazane besede in si dovolita popolno sproščenost moralnih zavor. Ali pa si oglej pornič, ki vsebuje tvoje fetiše in seksi fante.

Ženski pogovori včasih pripeljejo tudi do pogovorov o masturbaciji. Te zanima, kako to počne tvoja prijateljica? Zaupaj ji svoje želje in skupaj lahko improvizirata v intimnem vzdušju. In najboljše pri tem če sta slučajno sramežljivi: ni potrebno, da se vidita goli, saj lahko to počneta tudi oblečeni ali v popolni temi. Verjemi, da bo to ostalo med vama.

Ob vsem tem je pomembno le, da uživaš. In za cilj, da postaneš zadovoljna in predvsem zadovoljena, se moraš včasih malo potruditi. In če to počneš prvič, verjemi, da tega zagotovo ne počneš zadnjič.

0 komentarji:

Objavite komentar