četrtek, 25. april 2013

Ljubitelji svinganja, pozor!

Bliža se poletje in s tem tudi več ljudi na plažah, sprehajalnih poteh in barčkih v Portorožu. Na splošno, na obali se bo trlo. Vsi, ki ne marate gužve na plaži, saj poznate tisto, ko nekdo stopi na vašo brisačo, se postavi tik poleg vas in vas s svojim obnašanjem dejansko moti med vašim počitkom, se lahko umaknete drugam.

Obstaja nekaj plažic, kjer ste skoraj sami, če le prečkate mejo s Hrvaško. No, tudi pri nas se najdejo, ampak nadaljevanje je namenjeno Hrvaškemu turizmu, zato smo tudi omenili. Od divjih plaž, kjer najdemo istospolne, pare s pari ter gole in oblečene kopalce, do uradnih nudističnih plaž, kjer je vse bolj urejeno, kot na tekstilnih.
 
Za tiste, ki obožujete svinganje, pa imamo novico, katere se boste razveselili. Spletna stran Moški Svet piše, da bo svinganje v Rovinju legalizirano. No, Rusi so ustanovili podjetje in začeli z delom. Na zemljišču, katerega sedaj imenujejo Sodoma i Gomora naj bi ustanovili prestižni klub za odrasle, v katerem bo poleg spolnih užitkov poskrbljeno tudi za dnevno animacijo ter nočne predstave.

Kaj se bo iz vsega tega izvilo, bomo pa izvedeli kmalu in na naši strani o tem tudi poročali.

0 komentarji:

Objavite komentar