petek, 12. april 2013

Gole Slovenke: Suzana iz Vrhnike

Že lep čas nismo objavili nobene gole slovenske amaterke, ampak pred kratkim sta nas kontaktirali dve pogumni punci. Prva je Suzana iz Vrhnike, ki je bila pripravljena za našo erotično stran posneti tudi kratek filmček, z drugo punco pa se še dogovarjamo.

Tukaj pa je kratek pogovor, ki smo ga preko Skypa naredili s prsato Suzano:

***
EroSplet: Živjo Suzana! Prav veseli me, da si se odločila narediti nekaj zanimivega v življenju.
Suzana: Oj! Ja hvala. Predvsem pa nekaj novega, saj se pred tem še nikoli nisem gola posnela. Niti v privat namene ne.

E: No, super. Povej nam par osnovnih informacij o sebi. S kje si, koliko si stara, kaj počneš v življenju,... da te bodo naši bralci bolje spoznali.
S: Ime mi je Suzana, kot že veš, prihajam pa iz Vrhnike. Trenutno pa delam v strežbi v zelo priljubljeni lokalni piceriji.

E: A mogoče poznaš Majo iz Vrhnike, ki se je tudi fotografirala za EroSplet? Te je ona prepričala v to, oz si jo celo ti fotografirala?
S: Ne, ne poznam. Vsaj ne da bi vedela. Sem si pa prebrala intervju z njo in si ogledala njene fotografije, ker sem se zelo poglobila v vašo stran, predem sem se odločila, da vas kontaktiram. Postavna punca.

E: Bom šel kar na bolj vroča vprašanja. Pogledal sem si tvoje fotke. Še predvsem mi je padla v oči tista, na kateri je tvoja ritka. In rekel sem si, da te moram vprašat, če si že poskusila analni seks? 
S: Poskusila ja, ampak to je to.

E: No... kar povej kaj več :) 
S: Sej ni kaj dosti za dodat. To sem poskusila še zelo mlada, s prvim resnim fantom, ki sem ga imela. Bolj se je šlo zanj, saj si jo on to želel, jaz pa naivna in mlada sem privovila. Ni mi bilo všeč, preveč je bolelo in niti pripravila se nisva prav. Kaj šele da bi uporabila kakšne lubrikante...

E: In potem se nisi več odločila za to? Koliko si pa sploh stara?
S: V začetku aprila sem dopolnila 31 let. Ne, potem me ni nikoli več zamikalo. Pa tudi fant, s katerim sem bila potem dolgo let, je bil bolj "old school", kar vidim šele sedaj, ko gledam za nazaj.

E: A sedaj si samska?
S: Trenutno ja... dvomim, da bi mi fant pustil, da svoje gole fotke objavim na internetu, če bi ga imela :)

E: A v piceriji kjer delaš, dobiš kakšno "ponudbo" za enonočno avanturo?
S: Tega je kar ogromno. Največ v bolj komičnem smislu, ko se zberejo zvečer ob šanku, občasno pa priden kakšen, ki je zelo zagret ja :)

E: In... se prepustiš kdaj šarmom? 
S: Eh ne... kot sem že rekla, to se zgodi največkrat zvečer, ob določeni meri alkohola. In takšni snubci imajo problem že ven iz gostilne it, kaj šele, da bi se na mene spravli.

E: Suzana, to je vse. Mislim, da sva imela kar zanimiv pogovor, se strinjaš?
S: Res je... kar zanimiva vprašanja :)

E: tukaj je še tvoj email, na katerega ti lahko bralci pišejo: suzana@erosplet.com . Pa poskusi ga vsaj vsake toliko pregledati in odgovoriti na kakšnega.

***

Drage obiskovalke, če imate tudi ve željo, po nečem novem, nas lahko kontaktirate preko te povezave.


Za povečavo klikni na fotografije!


0 komentarji:

Objavite komentar