sreda, 03. april 2013

Čevlji za v posteljo

Ker je očitno tole danes popularno in moderno, moramo tudi mi omeniti. Hrvaška novinarska srenja je namreč poročala o čevljih, v katerih je naša premierka sprejela hrvaškega premierja.

Na kratko: Alenka Bratušek je na dan, ko je Slovenija ratificirala hrvaško pristopno pogodbo z Evropsko unijo, obula salonarje s tigrastim vzorcem. Le te so hrvaški novinarji označili kot čevlje za v posteljo. O politiki res ne bomo tu razglabljali, a o čevljih pa lahko kakšno rečemo. No, predvsem o tistemu, ki si je ta izraz izmislil.

Običajno ljudje v postelji ne uporabljajo čevljev, vsaj pri spanju ne. Tudi pri raznoraznih spolnih seansah niso nujno potrebni, izjemoma če to predpisuje kakšna posebna uniforma. Sicer vidimo zvezdnice in pevke, kako v filmih in videospotih vstanejo iz postelje v čevljih z visoko petko, ampak, spoštovane bralke in cenjeni bralci, čas je, da spoznamo realnost.

Izraz ''čevlji za v posteljo'' si je verjetno izmislil nekdo, ki ima fetiš na našo premierko in na čevlje. Da je gledal preveč erotičnih filmov, je tudi znano, posledično ima tudi bujno domišljijo. Da pa posveti več časa čevljem kot pisanju o tem zgodovinskem dnevu, je pa pravzaprav bolj tračarsko kot resno branje.
Roko na srce, Alenka, katera je pred nekaj dnevi praznovala 43. rojstni dan, ima smisel za modo. Tak, da še Hrvatom vzame sapo in povzroči… no, prepustite se domišljiji, nas pa zanima vaše mnenje o čevljih za v posteljo.

0 komentarji:

Objavite komentar