sobota, 27. april 2013

Boom z La Toyo


Te dni nam je prišlo na znanje, da ima druga najbolj znana slovenska pornesa, La Toya, (po naših standardih prvo mesto še vedno drži upokojena porno igralka Andreja Jelen - Cassandra iz Žalca) svoj televizijski šov.

Da... res. Tudi mi smo bili šokirani. In smo celo gledali, celih pet minut :)

Potem je minil dan, in pogledali smo ponovno, tokrat v celoti. V tej oddaji, ki je bila na TopTV Slovenija predvajana 19. aprila 2013, La Toya gosti slovensko starleto tajskih korenin Jenny Ribič.

In kaj lahko pričakujemo od pogovora med porneso in prodajalko čevljev? Uf... kompleksno vprašanje. Predvsem človek ob gledanju te oddaje dobi občutek, da je zelo pameten, če ne celo genij. Ob polomiji tehničnih kiksov, slabega in amaterskega vodenja La Toye pa še Jenny Ribič... Lepa je, ampak to je to :)

Spodaj objavljamo oba dela TV šova Boom z La Toyo, kjer je bila gostja Jenny Ribič. Na Youtube kanalu TopTV Slovenija pa si lahko ogledate še druge oddaje, kjer gosti wannabe slovenske estradnike, kot so Damjan Murko, Goran Breščanski, Maja Prašnikar ter celo doktorja Arturja Šterna.


0 komentarji:

Objavite komentar