sobota, 06. april 2013

69

Na kratko smo v naših vodičih že omenili položaj 69, ampak danes vam zaupamo o njemu še nekaj stvari, katerih se je vredno držati za uspešno in zadovoljivo izvedbo tega položaja. Kot sicer zahtevajo vsi položaji določene standarde, tudi pri 69 ni izjem. Da pa bo vaše seksualno potovanje skozi ta položaj še boljše in brez kakih presenečenj, vam ponujamo nekaj nasvetov.

Higiena

Umazane misli, čisto telo. In čeprav je umazani seks lahko več kot odlično doživetje, je tu higiena na prvem mestu. Zadovoljevali se boste namreč oralno, poleg tega boste nos tiščali skoraj v analno odprtino. In dvomimo, da bi radi zavohali kakšne neprijetne vonjave.

Udobje
 
Za čimvečji užitek se morata oba udobno namestiti. Nekako ni fer, da bi bili vi na komot, partnerja pa bi nekje tiščal del pohištva ali mu bi bila blazina v oviro. Obenem je potrebnega veliko eksperimentiranja: medtem, ko nekateri pari uporabljajo opcijo lažjega partnerja na vrhu, drugi izvajajo bočni 69. Da ugotovite, kateri vam je ljubši in udobnejši, morate oba testirati.

Čas

Položaja 69 se ne lotite, če morate biti čez eno uro v službi. Položaj namreč zahteva veliko časa za pravo pripravljenost na nadaljevanje strastne noči v drugem položaju. Poleg tega se lahko posvetite tudi ritki ali notranji strani stegen, uporabite prste…

Lenobnost

Bistvo položaja 69 je tako sprejemanje kot nudenje. Nikar pod partnerico ne ležite kot podrta bukev v gozdu, ampak ji vračajte na enak način, kot vam ona nudi oralno obdelavo. Poleg tega želja po spremembi položaja ne bo pomenila naveličanosti, ampak zgolj po še boljši namestitvi.

Tihost

Ker se s partnerico ne vidita v oči, ji z zvoki pokaži svoje uživanje v njeni obdelavi. Vzdihljaji in stokanje bo kazalo na to, kako zelo ti je všeč to, kar počne, obenem pa ji bo dajalo zagon za še boljše operiranje z jezikom. Zvokovno lahko pokažeš tudi, ko ti nekaj ne ustreza ali ko bi raje videl, da ti počne kaj drugega.

Domišljija
Le ta je ključnega pomena pri vseh položajih. Kar pomeni, da tudi v položaju 69 ni potrebno uporabljati le jezika, ampak lahko uporabljate tudi prste, analne čepe, japonske kroglice in še marsikaj, tudi hrano.

Veseli bomo pa tudi vaših mnenj in občutkov, ki nam jih lahko zaupate v komentarju ali na e naslovu info@erosplet.com

0 komentarji:

Objavite komentar