petek, 22. marec 2013

Ženske obožujejo štiri položaje

Ste že slišali, da niste ravno kaj prida ljubimec? Vam vaša partnerica, tudi po par letih skupnih seksualnih užitkov še vedno govori, da bi lahko to, pa lahko ono in vas s svojimi predlogi spravlja v slabo voljo? Naredite nekaj zase in postanite najboljši seksualni partner, kar jih je kdaj imela.

Za vse to seveda potrebujete nekaj spolne prakse, treninga in spretnosti, ampak ključnega pomena je domišljija. In če vam ta ne deluje ravno najbolj, imamo danes za vas nekaj nasvetov.

Rade imajo seks na…

Spolni položaji, pri katerih je njeno mednožje tako visoko, da morate pri penetraciji stati, je ženski všeč iz dveh razlogov. Prvič zato, ker mislijo na pregreho, nekaj v stilu ''tako sem seksi, da si me je vzel kar na pralnem stroju/kuhinjskem pultu/jedilni mizi'', to pa jim požene kri po žilah in druge tekočine naravnost v mednožje. Drugi razlog je ta, da je penetracija v tem položaju resnično globoka in možnost, da bo doživela orgazem g točke, je resnično visoka.

Rade so zgoraj
 
No, to ne drži ravno vedno. Nekatere, predvsem neizkušene in nesamozavestne ne marajo biti zgoraj, ker ne vedo kaj bi tam pravzaprav počele (da bi recimo divje skakale po kurcu, jim ne pride na misel), drugim pa ni všeč izpostavljenost moškemu pogledu. Ostale pa uživajo v jezdenju, kjer lahko same določajo hitrost in kot. Še bolj zanimivo jezdenje je recimo na kavču, kjer lahko naslonjalo uporabijo za oporo. Vendar ta položaj za moškega ne pomeni, da lahko počiva in prepusti vse njej. Tako lahko med njenim naskakovanjem daješ ritem z rokami na njenih bokih ali mesiš ritnici.

Rade imajo misijonarca

Neštetokrat si verjetno slišal, da je misijonarski položaj enostavno dolgočasen. Ženske so namreč tudi prefrigana bitja in v tem položaju jim je poleg tega, da imaš ti glavno besedo všeč tudi to, da jim ni treba kaj veliko početi. Če hočeš, da misijonarec postane njen najljubši položaj, ji pod ritko nastavi blazino, saj boš tako prodiral še globlje, strastno ji poljubi ali pa ji na uho zašepetaj nekaj umazanega. In to naj ne bo recimo kopalnica ali prah na nočni omarici…

Rade imajo seks od zadaj
 
Pa ne tistega, ki ga vidiš v večini holivudskih filmov ali v vsakem porniču. Pasji položaj nadgradi z nagibom nad njo in z roko posezi po ščegetavčku. Lahko jo potegneš tudi nazaj, da bosta oba vzravnana in se med penetriranjem poigraš z bradavičkami. Lahko pa se postavita v žličko. Tega položaja sicer v naših vodičih še nismo opisali, ampak mislimo, da vam ni tuj. Oba ležita na boku, vi za njo in njeno zgornjo nogo položiš čez svojo. Opcij za ročno igranje med samo penetracijo je ogromno.

0 komentarji:

Objavite komentar