sreda, 20. marec 2013

Twitter: Ujeli so ga med gledanjem porničev v službenem časuUporabnik Twitterja z imenom "James P" iz kraja Brisbane v Avstraliji, se verjetno niti slučajno ni zavedal, kakšen viralen efekt bo doživel njegov tvit. 

Objavil je namreč fotografijo uslužbenca, ki je v stavbi na drugi strani ceste gledal porniče. Fotka je bila v kratkem času retweetana kar tri tisočkrat. Nato jo je izbrisal, ampak internet je zadevo že pogoltnil.

Kot je pred izbrisom še dodal James, naj bi se podobna situacija ponavljala že leta, njegovi sodelavci v pisarni pa naj bi celo ploskali, ko je nič hudega sluteč mož ugasnil računalnik in šel iz pisarne.

Na internetu verjetno ne obstaja stvar, kot je preveč informacij. V začetku marca je namreč uporabnik moškega spola na Twitterju objavil, da mu je v riti ostal vibrator, nato pa je celo v živo iz bolnišnice tvital reševanje. Podkrepljeno s fotografijami. V 24-urah je dobil preko 4000 novih sledilcev. Ker je bilo veliko skeptičnih komentarjev, je naslednji dan objavil tudi rentgensko sliko tega nenavadnega pripetljala.

Če ste na Twitterju in bi radi imeli več sledilcev, se lahko tudi vi poslužite katerega izmed zgornjih prijemov :)

Na Twitterju pa smo tudi mi, spremljate nas lahko na tej povezavi.

0 komentarji:

Objavite komentar