ponedeljek, 18. marec 2013

Samske ženske ostajajo… samske

Se vam je že, dragi moški, kdaj zgodilo, da ste spoznali žensko, katera je bila samska že dolgo časa in ste vstopili v zvezo z njo? Če se je ta zveza hitro končala, smo prepričani, da veste o čem govorimo. Namreč, obstajajo stvari, ki jih moški pri samskih ženskah enostavno ne prenesejo in so običajno razlog, da prekinejo zvezo ter ženski omogočijo samsko življenje do poznih let. Ali kar do smrti. Da vas kaj takšnega ne doleti, si preberite, katere so tiste stvari, ki moške pri samskih ženskah najbolj motijo.

Kure

Večino moških v vezi najbolj moti to, da se ženske obnašajo kot kure. Treba se je preobleči, potem zamenjati majico, nato se ugotovi, da hlače ne pašejo najbolj, glede na barvo majice in jih je potrebno seveda zamenjati. Nato majica ne gre skupaj s hlačami in potrebno je zamenjati oboje. Postopek se ponovi pri obuvanju. Potem je treba spremeniti uro zmenka in na isti zmenek zamuditi. Mogoče se vam zdi zabavno, ampak moški tega ne maramo. Nekajkrat se ponovi in po vsakem niti ne tako filmskem scenariju bi morali biti dekle kmalu spet samsko.

Prepričanost vase

Nikar ne igrajte perfekcionistke. Postavil je na mizo pribor, vi pa ste ga okregali, ker je postavil žlico na napačno stran. Zakaj ga prosite, če mislite, da zmorete sami vse tako, kot je prav? Zamenjajte vloge in bo vaš moški med opravili, kot so čiščenje avtomobila, menjava varovalke ter še kakšnim drugim stalno ponavljal stvari, kot jih vi njemu v kuhinji. In ja, ugotovile boste, da ga imate po kratki pomoči vrh glave. Vi ne boste odšli, odšel pa bo vaš partner.

Biološka ura

Tik tak, tik tak. Vsakega otroka je treba pogledati, po možnosti se mu vsaj na en meter približati, ter spustiti ''a buci buci'' zvok. Sicer pri biološki uri ne morete izklopiti alarma, lahko ga le utišate s skrbjo za tuje otroke. Ni pa treba moškemu na prvem zmenku povedati, da načrtujete v roku enega leta dojenčka. Ker bo to tudi zadnji zmenek.

Bentenje

Vsak v vezi je že kdaj slišal, kako je partnerica kdaj bentila čez bivšega. Znajo reči ''ta je bil pa pizda'' in ''res ne vem kaj sem videla na njemu''. Torej, če se razidete, lahko veste kaj bodo njeni naslednji partnerji slišali o vas. In ja, statistike kažejo, da ženske med prijaznimi in delovnimi fanti ter glasnimi žurerji in nagajivci izberejo slednje. Nikar jih sicer ne predalčkajte, ampak ko vam bo boljša polovica rekla, da ste baraba, ji lahko mirno poveste, da se ženske vedno odločijo za barabe.

0 komentarji:

Objavite komentar