petek, 29. marec 2013

Obrito ali...

Ne pozabimo, dlakavost na intimnih predelih je po mnenji mnogih zato, da se prikrije najbolj intimne predele človekovega telesa. Ampak ne moremo trditi, da poraščeno ni lepo. Koliko je praktično, je druga zgodba.

V nadaljevanju boste lahko videli nekaj primerov prav simpatične poraščenosti, vam pa, če se slučajno obremenjujete s tem, ali bi intimno frizuro malo obdelali ali jo skrajšali čisto na nulo, postavljamo nekaj dejstev.
 
Gledano iz vidika higiene smo za pobrite, glede na praktičnost pri oralnem seksu tudi. Tako za moške kot za ženske. Poleg tega, pri moškemu, ki ima obrit intimni predel izgleda zelo čudno, če ima izredno poraščene noge in trebuh, zato tam priporočamo delno britje – sramne dlake se pristriže na približno dolžino ostalih dlak. Če pa gledamo na nudiste, ki zagovarjajo naravo, lahko pričakujemo še nikoli obrite gozdičke. Ti so primerni tudi za skrivanje intimnih organov pri vsiljivcih na divjih plažah, ki se hočejo naslajati nad opazovanjem najbolj intimnimi kotički človeškega telesa.

Kot smo omenili že zgoraj, tokrat objavljamo nekaj povsem lepih in urejenih, a še vedno poraščenih intimnih predelov. Tokrat tudi moških. In da, mi vas ne obsojamo – intimni predel je konec koncev le vaš in zanj poskrbite tako, da se boste sami najbolje počutili.1 komentarji:

  1. iz vidika higiene je redno umivanje veliko bolj pomembno kot britje
    PS: sramne uši se bodo tudi na obritih prav lepo redile

    OdgovoriIzbriši