sreda, 13. marec 2013

Kolikokrat seksati

Vedno se v družbi kolegov in prijateljic sliši vprašanje, koliko kdo seksa. Nekateri trdijo, da vsak dan, spet drugim zadošča enkrat tedensko. Naj vam že na začetku razkrijemo odgovor: seks je ravno prav pogost, če sta oba udeleženca odnosa zadovoljna.
 
Običajni odmerek naj bi bil dvakrat do trikrat tedensko. Nekateri se ljubijo večkrat, drugi se držijo nekakšnega urnika, recimo, posvetijo cel dan v vikendu le seksu, spet nekateri občujejo dvakrat ali manj tedensko. Iz take količine bi lahko potegnili več, razen če iz izkušenj veste, da je takšna količina za vas optimalna.

Vse je odvisno tudi od orgazma. Več vrst seksa, od recimo oralnega, hand joba, analnega in še kakšnega fetiša povrh vsega, več orgazmov boste doživeli. Ljubitelji enega položaja z leti doživljajo manj seksa in posledično manj orgazmov. Zatorej še vedno velja, da se moramo v postelji in v zakonskem razmerju tudi igrati. Raznorazne igrice, ki jih lahko priredimo. A več o tem v našem naslednjem vodiču.

Seks ni nabiranje nagradnih pik v Mercatorju. Treba je vedeti, da v določenih trenutkov nekdo od vaju ne bo pri volji, bodisi zaradi preutrujenosti, prezaposlenosti ali zaradi drugačnega počutja. Pomembno je, da nikomur ne vsiljujete urnika, niti sebi. Važno je le, da sledite občutkom.
 
Kaj pa to, da z leti čedalje manj seksamo? Drage bralke in cenjeni bralci, mi smo še mladi in teh izkušenj nimamo. Bomo pa o tem spregovorili, ko se upokojimo. Nekje čez trideset let.

0 komentarji:

Objavite komentar