torek, 05. marec 2013

Kako ubiti seksualno vzdušje

Če se imate kaj radi in če imate radi svojega partnerja, boste naredili vse, da vašega seksualnega vzdušja ne boste pokvarili. Je pa res, da včasih niti nismo sami krivi za to, da trenutno spolno slo mine v trenutku. Ubijalce strasti najdemo skoraj v vsakem stanovanju in da vas ne bi med seksom nekaj motilo, smo pripravili spisek največkrat krivih stvari za prekinitev seksa.

Hrup
Dober seks seveda zahteva nekaj koncentracije ter sproščenosti. A te sproščenosti ni, če iz sosednjega stanovanja prihaja hrup. Prav tako je lahko precej moteče tudi v prostoru, kjer lahko vsak čas starši ali cimri odprejo vrata in vaju zalotijo. In zvok sosedove kosilnice, medtem ko vas oralno zadovoljuje, le kdo bi lahko užival v tem?

Da se vam to ne bi dogajalo, izberita prostor, kjer bosta imela več miru in zasebnosti ter se predhodno pozanimajta, koliko časa ne bo določenega hrupa. Spolno slo vama bo hvaležno.
 
Opazovalci

Ne boste verjeli, če niste poskusili. Seksati v prostoru, kjer so slike vaših ali partnerjevih družinskih članov je prekleto težko. Sploh če so to resne slike, kot jih imamo recimo na osebnih dokumentih, kjer se zdi, kot da njen fotr grdo gleda, kaj počneš z njegovo hčerko. Verjemite, vsakemu še tako potrebnemu moškemu bi ob taki situaciji enostavno padel.

Enako je z živalmi. Pes ali mačka bosta na vsak način se ravno takrat hotela cartati, akvarijske živali pa bodo prilepljene na steklo izbuljile oči. Dobršen razlog, da se ne da prosto seksati.

Seveda tudi tu obstaja rešitev. Seksajte v prostorih, kjer ni akvarijskih živali, psa in mačko pustite v drugi sobi, slike pa lahko enostavno pokrijete ali obrnete. Če prav ne gre drugače, lahko tudi zatemnite prostor in s tem pričarate določeno stopnjo romantike.

Telefon

Nikoli in nikdar si ne privošči prekinitve spolnega odnosa za to, da bi se javil na mobilni telefon. Že kakršen koli zvok telefona lahko tako zmoti spolni odnos, če se še oglasiš, si pa verjetno izgubil vse točke. Pa naj gre še za tako nujen klic, vedno se da poklicati nazaj in če telefon vas ne moti, še ne pomeni, da ne moti vašega partnerja. Nasvet? Utišajte ga. Ali izklopite.

Odhodi


Vas sredi seksa prime lulat? Ne dovolite si prekinitve ter odhoda na wc, saj bo to vašega partnerja popolnoma uničilo. Vzburjenje hitro mine in ko boste nazaj, bo po vsej verjetnosti že oblečen. Tistih nekaj kapljic lahko spustite tudi preden se lotita spolnega odnosa, ali pa pač zadržite ter opravite po orgazmu.

0 komentarji:

Objavite komentar