četrtek, 28. marec 2013

Fontana užitka

Dame, že poznate položaj, kateremu se reče fontana užitka? Zakaj ga ne bi poskusile in testirale na vaših partnerjih? Prepričani smo, da se ne bi upirali…

Položaj je sicer različica spolnega položaja, kjer je ženska na vrhu. Je pa pri tem položaju ženska s hrbtom obrnjena proti partnerju, ki leži na hrbtu. Ženska se natakne na penis tako, da ima med svojimi stegni partnerjevo nogo, katera ji služi tudi za oporo. Ena njena noga je med partnerjevimi in v položaju sedenja po turško, medtem ko druga leži pokrčena ob partnerjevem telesu.

Pozor: položaj ni primeren za nabijanje in silovito suvanje, kot ga vidimo v porničih, temveč za nežno in počasno pozibavanje. Prednost fontane užitka je v tem, da ženski nudi izjemne količine užitka, saj omogoča draženje ščegetavčka. V temu je point privzdignjene partnerjeve noge. Poleg tega tudi moškemu ni treba počivati: med samim seksom lahko masira hrbet, gnete ritnici ali prsi. Ženski pa je njen ščegetavček lahko dostopen in si do orgazma lahko pomaga tudi s prsti.

0 komentarji:

Objavite komentar