sreda, 27. februar 2013

V troje je najlepše

Vemo tisto o slovenski zaplankanosti in vemo tisto o tabujih, o stvareh, katerih ne izpostavljamo v javnosti. In poleg fetišev, analnega seksa in spolne usmerjenosti, sem spada tudi trojček. Želja vsakega moškega, ki bi rad dve ženski, želja dekleta, ki bi rada mešani par in želja para, ki bi rad dekle, so največkrat izražene želje tudi na spletnih klepetalnicah.

A pred vabilom še dveh oseb v posteljo, je treba paziti na nekatere stvari. Da se vam vaše načrtovanje ne bo popolnoma sfižilo, si preberite nekaj nasvetov.

Nadzirajte

Nadzor je najbolj pomemben pri trojčku, a kaj hitro se lahko zgodi, da vam vse uide iz vajeti. Kljub temu, da lahko vse do potankosti načrtujete, so ostali udeleženci le bitja s svojimi navadami, željami in pričakovanji. Da ne boste na koncu razočarani, se raje vnaprej dogovorite o poteku ali si vsaj ne ustvarjajte idealne slike o trojčku.

Izbrišite meje

Sanjarjenje o trojčku predstavlja pobeg od globlje intimnosti, ki jo predvideva razmerje med dvema človekoma. Romantično ljubljenje med dvema postane z vabilom tretje osebe zgolj čisti seks. Seks v troje ne predstavlja nobene odgovornosti, nobene povezanosti in prav zato lahko izbrišete mejo. Dovolite si lahko več, lahko spoznate nove načine zadovoljevanja sebe in drugih, pridobite nove spolne izkušnje in mogoče novega spolnega partnerja.

Poiščite ustrezno kombinacijo

O iskanju ustrezne kombinacije bi lahko pisali na dolgo in široko. Predvsem zato, ker jo je skoraj nemogoče najti. Resnica je v tem, da je zelo malo ljudi dejansko pripravljenih uresničiti svojo fantazijo o trojčku, poleg tega pa je treba poiskati še partnerje, ki bodo skladni z vašo različico trojčka. Največ težav imajo hetero ženske, ki si zaželijo dva hetero moška. Dva moška, ki si vas bosta pripravljena deliti… ne diši nam po dobri kombinaciji. Nikar ju ne zamenjajte za dva geja, saj se kaj hitro lahko zgodi, da boste končali kot gledalka. Prav tako si za potešitev svojih lezbičnih potreb ne omislite trojčka, ki bi vseboval moškega. Po mnenju več seksologov je še vedno najboljša izbira moški in dve biseksualni ženski.

Pogovorite se

Ste v resnem razmerju in eden od vaju s partnerjem je predlagal tretjo osebo v postelji. Stvar je vredna razmisleka. Najprej, koga bi povabili. Prijatelja, znanca, mogoče brata ali sestro, ali pa mogoče povsem neznanega človeka? Kaj je dovoljeno in do katere meje se lahko gre? S partnerjem vaju seveda veže veliko več kot le seks in čustvena komponenta lahko sproži več problemov. Če vam res ne bo težko gledati partnerja z drugo osebo, če se ne boste počutili nezadostno, neprivlačno, nesamozavestno, potem kar. Seks v troje vama bo lahko res popestril vajino spolno razmerje, a kot smo rekli, se o vsem prej pogovorite in pretehtajte. V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da bo trojček razdrl vaše še tako trdno razmerje.

0 komentarji:

Objavite komentar