sobota, 23. februar 2013

Seks v vodi

Ja, vemo da poletje še ne trka na vrata, ampak čas je povsem primeren za pisanje o seksu v vodi. Medtem, ko smo obdelali že določene kraje in položaje, katere enostavno morate poskusiti, je tu dana priložnost, da izveste še par stvari o seksu v vodi.

Ob omembi le tega je marsikdo pomislil na poletje. Pa nikar ne bodite kot Jan Plestenjak, ki na morje misli v vsaki drugi pesmi. Voda predstavlja tudi domači tuš ali kad, javni bazen in masažni bazen. In prav v teh naštetih možnostih lahko seksate čez celo leto.

Seks v vodi nam v bistvu lahko precej popestri spolno življenje, ampak paziti je treba na nekaj stvari, sicer lahko postane nevaren in škodljiv.

Romantično

Ljubiti se na plaži ali v morju, v domači kopalnici, v javnem bazenu, ko ni nikogar in v masažnem bazenu, ki ga lahko v marsikaterem zdravilišču rezervirate le zase, je blazno romantično in ob kakem penečem vinu, dišečih svečkah in vloženem trudu, se vam bo predala skoraj vsaka dama. Ja, ženske padajo na te fore. Pa se zavedamo, da zna biti seks v zgoraj navedenih primerih tudi precej boleč in nevaren?

Prha

Seks pod prho je sicer precej razširjen, ampak ga pari ne koristijo najbolj z veseljem. Prostor je majhen, ploščice so gladke, partner pa običajno višji od partnerice. Poškodbe se običajno zgodijo zaradi zdrsov. Novejše kadi so sicer primernejše, saj so dovolj velike za dva, poleg tega pa vsebujejo razne elemente, ki olajšajo sedenje ali klečanje v kadi. Kadar gre vse tako kot mora biti, pač nekdo uporabi milo namesto lubrikanta ali v kad zlije preveč peneče kopeli. Sledi pekoč občutek, vnetje nožnice in še kaj hujšega.

Morje in plaža

Tisti, ki smo že bili deležni seksa v vodi, vemo da gre za precej dober občutek, drugačne gibe in težjo skoncentriranost. Mala malca je, če vas pri tem zasačijo mimoidoči, večji problem je, če vas dobijo policisti. Sledi kazen za javno razkazovanje in veselja je konec. Poleg tega, seks na plaži je izredno romantičen, dokler ne pomislite na recimo drevesne iglice, žuželke in mivko. Če se le ta namreč med samim odnosom znajde v sami vagini, postane odnos zelo boleč. Priporočamo, da imate ob sebi plastenko neslane vode in mokre robčke.

Napačne predstave

Najstnikom, ki mislijo, da o seksu vedo že vse, sporočamo žalostno vest, da ženska v vodi ni mokra na intimnih predelih. Vsaj ne tako, kot bi vi pričakovali. Voda namreč spere naravno vlažnost nožnice in spolni odnos je lahko precej neprijeten. Kemikalije iz gelov za tuširanje in kopeli, ki nam nudijo prijeten vonj ter mehurčke, nožnico precej izsušijo, prav tako klor. Prav zato je priporočljiva uporaba v vodi netopnega lubrikanta, svetujemo vam lubrikant na silikonski osnovi.
Ja, poznamo govorice, ki trdijo, da je nemogoče v vodi oploditi žensko. MythBusters mogoče trdita drugače, ampak mi vemo več od njiju. Poleg tega se lahko v vodi prav tako okužite s spolno prenosljivimi boleznimi. In če ne uporabljate kake druge zaščite proti nosečnosti, vam raje svetujemo, da se preselita nekam drugam. Kondom je namreč v vodi zelo težko uporabljati, obenem pa morska voda uniči spermicid. Preti pa še ena nevarnost: voda, ki med seksom zaide v sečila, lahko povzroči vnet mehur ali infekcijo.

Na vas v vodi prežijo tudi razbite steklenice, čeri, morski ježki, meduze, lahko vas preseneti rakovica ali zvedavi potapljač. Vseeno pa je to tisto, kar morate poskusiti še letos, na morju, na počitnicah v termah ali doma.

0 komentarji:

Objavite komentar