četrtek, 28. februar 2013

Seks v kuhinji

Se spominjate, ko smo v enem izmed preteklih vodičev predlagali, da se lahko za popestritev prepustite seksu tudi na bolj nenavadnih mestih? Takrat smo nekaj vrstic namenili tudi seksu v kuhinji, danes pa temu prostoru namenimo več pozornosti in vam damo najbolj nore namige za pestro dogodivščino.

Kot v vsakem prostoru, lahko tudi v kuhinji za seks uporabite prav vse dele pohištva, ki se tam nahajajo. Pri nekaterih boste sicer potrebovali malo domišljije, vseeno pa pazite na morebitne poškodbe in jih pravočasno preprečite. Pa preverimo, katere možnosti obstajajo.

Jedilni kot

Jedilni kot res ni najbolj udoben za penetracijo, omogoča pa izvrstne položaje za oralni seks. In kot vemo, je oralni seks v veliko primerih le uvod. Na klopi jedilnega kota lahko klečite, sedite ali celo ležite z razširjenimi nogami, kar je pravzaprav dovolj za oralno obdelavo.

Stol

Na navadnem stolu, kakršnega uporabljate v kuhinji, lahko izvajate različne položaje, predvsem sede in stoje. Najbolj udoben je ta, da moški sede na stol, ženska pa nanj, obrnjena proti njemu ali pa tako, da mu kaže hrbet. Druga varianta je ta, da ona kleči na stolu, on pa si postreže od zadaj. Za boljše ravnotežje se ženska prime za naslonjalo, vi pa prostih rok lahlo brskate po njenem telesu. Pozor: pazite, da se stol ne prevrne, saj lahko v tem primeru ostane partnerica brez zob. Kar bi mogoče bilo dobro za oralni seks.

Miza

Trda in zato neudobna, a vseeno lahko uporabite kako debelejšo odejo. In miza se nenadoma spremeni v posteljo. In tu ni ovir, možni so skoraj vsi položaji, pametno pa je, da pred uporabo mize za hranjenje drugačnih stvari, preverite njeno nosilnost. V nasprotnem primeru lahko pride do hujših poškodb, pa še novo mizo boste morali kupiti.
 
Pult

Ne glede na postavitev elementov, ki so v kuhinji nujni, se pravi štedilnik, pomivalno korito, po možnosti še pomivalni stroj, ima vsaka kuhinja tudi pult. In če na tistem pultu filate paprike, lahko poskusite tudi s filanjem česa drugega. Če je pult v obliki črke L, je seks enostaven, saj lahko ženska položi noge na leve in desne elemente, za boljšo oporo se nasloni nazaj, vi pa začnete s filanjem s sprednje strani. V primeru, da so kuhinjski elementi razporejeni drugače, boste potrebovali nekaj domišljije

Verjamemo, da boste v kuhinji pripravili mnogo vročih užitkov, tako kulinaričnih kot tudi drugačnih. Ob vsem tem ne pozabite, da gre ljubezen skozi želodec, še toliko lažje pa, če je podkrepljena še s seksom.

0 komentarji:

Objavite komentar