petek, 08. februar 2013

Seks v avtu

Če smo v prejšnjem vodiču priporočali seks na vseh možnih mestih, se danes posvetimo enemu, ki smo ga tudi omenili – seks v avtomobilu.

Verjetno se spomnite dni, ko ste kot mladenič začeli osvajati takratno simpatijo in ker je mladost vedno norost, najstniki pa si želijo eksperimentiranja, obenem pa tudi nočejo že prvi dan pripeljati domov punce, jim ostane seks v avtu. Verjamemo, poskusili ste in ste mogoče že izven tistih let, ko to lahko počnete na marsikateri bolj udoben način, ampak nekaj mora ostati tudi našim otrokom. Zato danes podrobneje predstavljamo seks v avtu.

Najprej moramo upoštevati nekaj dejavnikov. Težko bomo našli položaj, ki nam bo udoben in nam bo omogočal seks brez prekinitev. Veliko je odvisno tudi od velikosti avtomobila, zato priporočamo, da naše napotke nekako priredite velikosti vašega. Avtomobila, namreč.

Seks na zadnjih sedežih
 
Potisnite sprednje sedeže kolikor se da naprej, nagnite tudi naslonjala, da boste imeli čim več prostora. Moški lahko sede in ga ženska zajaha, lahko pa tudi leže. Ženska lahko leže čisto na rob sedeža in dvigne noge, kolikor ji pač prostor dopušča, možen je celo položaj 69.

Sopotnikov sedež

Potisnite sedež kolikor se da nazaj in sedite. Partnerka vas lahko zajaha tako, da je obrnjena proti vam, ali pa tako, da je obrnjena proti vetrobranskemu steklu in se z rokama upre ob armaturno ploščo.

Na avtomobilu

Izjemno priljubljen in priročen je pokrov avtomobila. Lahko leže na pokrov in vam položi noge na ramena, lahko pa se samo nasloni in si postrežete od zadaj. Možna je tudi oralna obdelava brez velikih naporov. Obojestranska, se razume.

Med vožnjo

Nevarno početje, ampak se da. Odpnite hlače in vaša partnerica vam ga lahko oralno obdela. Bodite počasni, previdni, izogibajte se sunkovitih zaviranj in lukenj na cestišču. Oči naj bodo uprte le na cesto, če pa imate občutek, da je užitek premočan, takoj zapeljite s ceste in ustavite. Užitek ni vreden prometne nesreče in njenih posledic.

Zakon
 
Večina držav na svetu prepoveduje javno razkazovanje in druge neprimerne stvari, med katere spada tudi seks. Čeprav ga kot avtor članka ne jemljem kot neprimerno stvar, ampak vseeno, tja spada tudi seks v avtu. Kazen za to pri nas znaša 208 evrov, v nekaterih državah pa lahko greste tudi v zapor.
 
Dobro je imeti

Že v uvodnih vrsticah smo zapisali, da je veliko odvisno od same velikosti ter opreme avtomobila. Šibedah je tisti, ki bo partnerici ponudil prostor za glavo ali noge, odvisno od položaja. V kabrioletu bosta lahko po končani akciji objeta opazovala zvezde. V zimskih dneh so priporočljivi ogrevani sedeži, iz usnjenih boste pa z lahkoto obrisali vse tekočine. Garantirano pa vam povemo, da se da vsaj kakšen položaj izvesti v vsakem avtomobilu.

0 komentarji:

Objavite komentar