petek, 15. februar 2013

Seks brez obveznosti

Seks brez obveznosti že dolgo ni več dejavnost, katere se bi lotevali le redki ali predrznejši, temveč povsem običajna in logična izbira, za katero se odločijo samski, ko jim dlje časa ne uspe najti pravega partnerja.

Sicer so si tak hobi izmislili moški, ampak seks brez obveznosti je po hipijevskih sedemdesetih in razuzdanih osemdesetih prejšnjega stoletja postal uspešnica tudi pri nežnejšem spolu. V današnjih časih, ko se tudi ženske več posvečajo karieri, enostavno primanjkuje časa in priložnosti za spoznanje tiste prave osebe, s katero bi bili v resni zvezi. Posledično je kratka avantura z nekom, ki od tebe ne zahteva in pričakuje ničesar, razen nekaj prijetnih trenutkov, najboljša izbira. Ne, ne trdimo, da si danes ljudje ne vzamejo časa za iskanje pravega partnerja, le tempo je ubijajoč in človek ob večerih išče sprostitev.

Vseeno ne priporočamo, da poberete prvega in se daste z njim dol, ampak poiščete nekoga, ki je pripravljen samo na seks brez obveznosti. Obstajajo spletni portali, kjer lahko take osebe najdete, navežete stik in se dogovorite. Tudi če imate različne želje, vse se najde. Ženske, ki niste preveč zavrte, si lahko poiščete žensko, ali moški moškega, par, biseksualno osebo, možnosti je veliko. Morate pa biti pozorni na nekaj stvari, ki vam jih razkrivamo v nadaljevanju.

Ne s prijateljem

Prijatelj, katerega imate namen obdržati kot prijatelja, nikakor ni primeren za brezobveznostni seks. Najprej, ker po tem z njim ne boste upali več odkrito govoriti o seksu ter klepetati o tem, kako to počnejo oni. Konec koncev se bosta spolno poznala, poleg tega, če se poznata že več let, lahko pride do spremembe čustev, ali pa do spremembe čustev, ko ga boste videli z drugo osebo. Raje si poiščite le bežnega znanca in ga po nekaj s seksom začinjenih zmenkih označite kot fuk frenda.

Nekdo, ki obvlada
Naj vam da jasno vedeti, da ni devičnik in naj ne bo najstnik, ki samo sanjari o seksu ter še ni videl gole ženske. Vaš fuk frend mora poznati žensko telo in mora obvladati predigro. Izogibajte se tako imenovanemu ''not pa ven'' seksu in se z vašim ljubimcem tudi poljubljajte in objemajte. Vedite, obema je cilj, da doživita orgazem in če vas prvič ne bo uspel zadovoljiti, je to več kot dovolj, da z njim prekinete stike.

Pomembni ste vi

In vaš orgazem. Odslovite moškega, ki bo že na prvem zmenku pred seksom pričakoval, da izgledate kot kopija vroče porno dive. Pri seksu brez obveznosti je najbolj nepomembno to, da se ogleduje telo ter se pritožuje nad položajem rok, vašim stokanjem ali celulitom. Ker vanj niste zaljubljeni in z njim ne nameravate preživeti daljšega življenjskega obdobja, je pač nepomembno, kaj se med seksom dogaja z njim. Ok, izberite pač moškega, ki vas bo tudi vizualno privlačil, ampak najbolj pomembno je, da vam pride.

Ne zaljubite se

Izberite moškega, v katerega se ne boste zaljubili. Ok, ne sme biti klošar ali kak čustvenež, lahko pa je mišičast in prijetnega značaja. Naj bo tudi njemu v planu samo seks brez obveznosti, naj ima poleg vas še drugo fuk frendico. Naj ne bo popolnoma tak, kot ste si ga predstavljale v sanjah in tak, s katerim bi bili pripravljeni preživeti celo nadaljnje življenje. Nekaj na njemu vas ne sme privlačiti, pa naj bo to njegova osebnost ali zunanjost. Oboje ne gre skupaj.

Planirajte

Nič ni bolj neprijetnega kot to, da ne veš kdaj boš zopet potešen. Če pri običajnem razmerju glede tega ne morete ukreniti kaj dosti, lahko pri seksu brez obveznosti to splanirate za cel mesec naprej. Glede na to, da gre pri vaju za dogovor in ne nekakšno mešanico čustev in hormonov, si skupaj določita datume. In če veste, kdaj imate naslednji izpit na faksu ali pomemben sestanek v službi, si seks vedno rezervirajte dan pred tem.

Preizkusite vse

Imate posebne želje v seksu? Vas mikajo razne spolne igrice in imate določen fetiš? V vašem brezobveznostnem razmerju je pravi čas za to. Storite lahko karkoli, če vaš trenutni spolni partner tega ne odobrava, vas pa noro rajca, ga enostavno zamenjajte.

Izogibaj se vezanih

Je poročen ali ima punco in trdi, da je v slabem razmerju? Odpiši ga. V nasprotnem primeru boš vedno številka dva, kar pomeni, da boš tudi na planirane datume mogoče prisiljena v ročno masažo. Nimate nobenih obveznosti do njega, ampak povejte mu, da pričakujete resnost, tudi če se gre samo za občasno dol dajanje.

Ne premišljujte  

Seks brez obveznosti je v modi in njegov cilj je, da se tudi samski sprostijo ter uživajo v njem. Privoščite si ga brez slabe vesti in nikar se potem zjutraj ne obremenjujte z njim. Moralni maček je brez potrebe, saj počnete vse prav in nič narobe. Raje poglejte, kdaj imate planiran naslednji vroči zmenek.

0 komentarji:

Objavite komentar