četrtek, 21. februar 2013

Njena preteklost

Če smo v prejšnjem članku pisali o njegovi preteklosti ter o tem, kaj si lahko obetamo od razmerja z moškim, ki ima razne dogodivščine, je danes čas, da se posvetimo ženskam.

Res je, zveze se začnejo, trajajo in končajo. V bistvu, med spoloma ni toliko razlik in nekatera dejstva, ki smo jih v prejšnjem vodiču napisali, držijo tudi za ženski spol. Danes poglejmo malo bolj humorno na to, katerih žensk se je dobro izogibati glede na prejšnja razmerja.
Nimfomanka

Slišite vse dobro o njej, tudi da je dobra v postelji, ampak da se vsaka njena zveza z moškim klavrno konča? Izognite se, če se le da. Seks je sicer fajn in super, ampak po določenem času ne boste zmogli potešiti njenih potreb. Poiskala bo še eno žrtev in bo malo z vami, malo z njim. Premislite.

Radodarna

Ne bo vam treba pokazati vseh trikov zapeljevanja, samo da bi jo spravili v posteljo. Ampak biti v resnem razmerju z njo? Taki ženski je fetiš dati tudi drugim moškim…

Varovalka
Blazno pobožna, ki nekajkrat tedensko obišče cerkev, ni še imela fanta, ali pa ga je imela malo časa in obenem misli, da jo ima samo za lulanje. Stran od nje, saj je velika verjetnost, da boste prvič z njo seksali šele po poroki.

Ločenka

Odvisno od razlogov ločitve, ampak ženska, ki je izgubila ljubljeno osebo, bo naredila vse, da ne bo izgubila tudi vas.

Materialistka

Ženska, ki v prejšnji zvezi ni dobila vsega, kar je želela, vsaj materialno gledano, bo v zvezi z vami pričakovala razna darilca, ki bodo postopoma postajala dražja. Seks bo sicer dober, ampak če boste zaradi tega prisiljeni poiskati dodatno službo, vam povemo, da ni vredno. Verjetno je v prejšnji zvezi zahtevala enako.

Poslovnica
Prejšnjemu partnerju je dokurčilo in zveza se je končala. Razmislite: cele dneve preživi v službi, pričakuje večerjo in pospravljeno stanovanje, ter potrudi se pri seksu, da vas slučajno ne izgubi. Občasno se odkupi s kakim dobrim darilom. In če vas skrbi, da vas v službi vara, nikar ne skrbite – predlagajte ji, da zaposli kuharico, za katero boste lahko poskrbeli tudi vi.

0 komentarji:

Objavite komentar