sobota, 16. februar 2013

Njegova preteklost

Tako moški kot ženska, kateri niso na začetku ljubezenskih poti, v razmerje vstopajo z določenimi izkušnjami iz prejšnjih razmerij. In te izkušnje vam v bistvu povejo marsikaj o njemu. Da pa ne bo kdo rekel, da pišemo samo o moških – ženske so namreč na tem področju veliko bolj čiste in nedolžne, ampak se bomo posvetili odkrivanju žensk skozi prejšnja razmerja v našem naslednjem vodiču.

In kako njegova ljubezenska in tudi spolna preteklost razkriva o njem, kakšen je?

Monogamist

Monogamista ni strah niti razmerja, niti ljubezni. Ko pa je resne zveze konec, bo v zelo kratkem času stopil v drugo resno razmerje, saj ga je strah da bi ostal sam.

Prevaral jo je

Če je prevaral bivšo, še ne pomeni, da bo prevaral tudi vas. Če ga povprašate o razlogih prevare in o tem noče govoriti, obstaja velika verjetnost, da bo prevaral tudi vas. Modri nasvet: načevljajte ga preden bo on vas.

Bil je prevaran

Biti prevaran je ena največjih žalitev za moškega. Tak moški se težko odpre, saj se povsem logično boji novega razočaranja. Vložite veliko časa, če želite imeti njegovo zaupanje.

Veliko žensk

Moški, kateri je imel v recimo treh letih preko dvajset punc, že ne more biti pravi za vas. Sicer je uživač, uživa v dobri hrani ter se nikoli ne dolgočasi, videti pa je, da ima tudi nekaj pod palcem – stran od njega. Išče le mesečno avanturo, kar sicer zanika.

Razdrl je zaroko 

Je vaš partner razdrl zaroko z bivšo? Naj vam vse lepo razloži, kajti tak moški ni slab. Razen za njegovo bivšo. Vendar, če se vam njegova razlaga ne zdi iskrena, ga enostavno pozabite.

Ločen
Ločitve že dolgo niso nič kaj posebnega, zato ga kar pogumno povprašajte o razlogih. Tako boste izvedele tudi kaj zanimivega o njegovem karakterju. Možnosti so sicer velike, mogoče ni bil sam ničesar kriv, mogoče pa je bil kriv vsega. Preverite tudi, če je ločitev dokončna.

Nikoli poročen

Samski in neporočen moški pri 35 letih morda še vedno išče pravo življenjsko sopotnico, neporočen pri 45 pa je zagotovo zaprisežen samec. In če ni imel pred vami nobene daljše resne zveze, jo tudi z vami ne bo imel. No, bo zveza, ampak vedite, da bo vse po njegovem.

Vdovec 

Nikar ne bodite z njim samo zaradi usmiljenja. Sicer se ljudje spremenijo, ampak zanj boste vedno številka dva. Pripravljeni morate biti na poslušanje o prvi ženi, tudi slike bodo še kje in morate biti trdna oseba, da to doživljate brez da bi vas kaj grizlo.

0 komentarji:

Objavite komentar