sreda, 06. februar 2013

Ne seksajte le doma

Smo zadrti in vase zaprti ter se najraje zadržujemo doma? Prisegamo na seks enkrat tedensko, v postelji? Nikakor. Vašega partnerja ali partnerico je treba pripraviti do seksa tudi kje drugje, pa naj ne bo le v hiši. Damo vam nekaj idej, ne bomo se pa branili, če nam boste tudi sami kakšno poslali v naš email nabiralnik.

Vklopite domišljijo, porednost je zgolj pozitivna vrlina in življenje je konec koncev prekratko, da bi bili obsojeni le na seks v spalnici.

V hiši

Kaj ko bi v kuhinji, medtem ko kuhate, se vam priplazil od zadaj, dvignil krilo in vas začel pripravljati na najbolj razburljivo kuho? Nadaljujeta lahko na jedilni mizi in verjemite, šlo vam bo na smeh, ko bodo čez kako uro sorodniki na obisku jedli z nje.

Med tem, ko popravlja avto, se lahko slečete in brez da bi vas opazil, sedete na delovni pult. Ne bojte se umazanije, vse se opere, a med izvijači in raznimi cevnimi kleščami, zna biti seks bolj razburljiv kot v spalnici.
 
Pregovorite ga, da gre z vami v klet po jabolka ali krompir, tam pa ga presenetite s svojimi jabolki in češpljico. Hladna klet vama bo mogoče nudila nekaj ovir, a verjemite, da se bo temperatura kmalu spremenila.

Ste pravkar pobrali umazano perilo, ga zložili v pralni stroj in čakate na centrifugo? Ne čakajte preveč, sedite na pralni stroj in ga povabite zraven. Dvojno tresenje bo zagotovilo več užitkov.

Javni prostori
 
Ne bomo predlagali seksa na avtobusu, polnem šolskih otrok ali upokojenih izletnikov, ampak ali ste že poskusili na vlaku v veceju? Železna kolesa, ki tolčejo po tirnicah in v enakomernem ritmu spuščajo ropot, so vam lahko inspiracija za ritem vašega korenjaka v njeni muci. In če strojevodja zapiska ravno v trenutku, ko sta doživela orgazem, verjemita da ne bosta pozabila te vožnje.

Avto z zatemnjenimi stekli sredi popoldneva pred Mercatorjem? Adrenalina polno, ker nikoli ne veš, ali se zunaj opazi zibanje avtomobila…
 
Savna, kjer lahko tudi samski dobite svojo priložnost. Ljudje so tam po večini goli in čeprav je nerodno, lahko nakažete na kaj ciljate. Sicer pa tistim s partnerjem priporočamo, saj vse poteka bolj hitro zaradi strahu, da nas bi ujeli. In če vas… ne počnete prav nič napačnega.

Poleti se lahko prakticira nudistično ali še raje divjo plažo. Tudi v Sloveniji obstajajo skriti kotički ob morju, kjer se ljudje goli sončijo in če ste bolj sramežljive sorte, lahko greste na plažo zvečer, ko je tam malo ali nič kopalcev in si privoščite kopanje ter kakovosten seks. Če bo kdo slučajno takrat na plaži, verjemite, da dvajset metrov od vas ne bo vedel, kaj počnete. Če le ne boste preglasni.

Ekstrem

Dame, medtem ko gleda pomembno nogometno tekmo, mu potegnite hlače dol in začnite z oralno obdelavo. Kaj kmalu vam bo jasno, kaj mu je pomembneje. V primeru, da se odloči za nogomet, mu ne dovolite spolnega stika dokler ne bo ugotovil, da je ravnal napačno.
 
Med vožnjo na dopust ali izlet, si kar na sprednjem sedežu slecite hlače in začnite z božanjem muce. Garantirano bo vaš partner poiskal prvo pot v kak gozdiček.

Ko se po napornem dnevu vrne iz službe, ga na kavču pričakaj popolnoma naga. Povej mu, da si ti za večerjo in poskrbi, da ne bo lačen. Verjamemo, da bo presenečen, ampak si bo postregel. Če brez predhodnega obvestila pripelje s seboj najboljšega prijatelja ali par sodelavcev na kozarček, se zna zgoditi da boš v neugodnem položaju.

Previdno
 
Pri nekaterih krajih je potrebna pazljivost, da ne pride do poškodb telesnih delov ali smrtnega primera.

0 komentarji:

Objavite komentar