torek, 12. februar 2013

Največje moške napake

V ženskih očeh smo moški tisti, ki vedno naredimo vse narobe. Ali je tudi v očeh moških, da ste vedno za vse krive ženske, bomo prepustili vašim mislim, dejstvo je, da moški v seksu bolj grešimo. Pa ne bomo govorili o zvestobi in varanju, temveč o najpogostejših napakah, ki jih moški počnemo pri seksu.

Nogavice

Ko se slačiš pred seksom, ne pozabi na nogavice. Večina žensk ima alergijo na gole moške v nogavicah. Nam sicer ni povsem jasno zakaj, ampak ok, če hočemo seksati, je najbolje da ubogamo.

Pregrobi dotiki

Huda napaka. Bradavičke na ženskih prsih so namreč zelo nežne ter občutljive in če jih boš gnetel, stiskal ter vrtel, kot da bi na radiu iskal priljubljeno postajo, ti bo tvoja draga to zagotovo zamerila. Ko boš obdeloval zate preveč nežno, takrat bo zanjo ravno prav. Enako velja za klitoris. Preden začneš karkoli z njim, ga navlaži. Nikar se ga ne dotikaj na suho in tudi v vagino ne rini svojih prstov kot si jih tlačil kot otrok v marmelado.

Napad

Nikar se ne pretvarjaj, da si zgrešil luknjico. Analni seks je v dogovoru s partnerko in se ne moreš kar brezglavo zaletavati v anus, če ni pred tem navlažen in pripravljen za penetracijo. Izogni se bolečini in ne izvajaj napada na anus, poleg tega ti bo mogoče dovoljeno, če je ne boš poskusil skoraj posiliti.

Ne špricaj

 
Sploh ne spusti semena nenapovedano v usta. Ženske takih presenečenj ne marajo, zato bodi vsaj malo obziren in ji med oralnim seksom povej ali nakaži, da boš kmalu odložil tovor. Tako bo lahko izliv usmerila tja, kamor je ne moti

Pusti ji, da uživa

Ko je ženska tik pred vrhuncem, ji nikar ne spreminjaj ritma. Naj se sama giblje tako, kakor ji ustreza. Po orgazmu ji pusti, da se spočije, saj je njen ščegetavček še nekaj časa zelo občutljiv, draženje le tega pa kar neprijetno.

Ne bodi predolg

Čeprav se znajo nekateri moški na vsa usta hvaliti o svojih posteljnih sposobnostih. Žal njihove partnerice svojim prijateljicam maratonskih seksov ne hvalijo najbolj. Predolg seks je za žensko običajno boleč, sčasoma postane tudi dolgočasen. Za seksualne odisejade se raje dogovori s partnerico o trojčku, kjer boš lahko menjaval akterko.

Ne sprašuj
Nikoli po seksu ne sprašuj partnerice, če ji je res prišlo. Verjetnost, da jo boš s tem spravil v slabo voljo in zadrego, je velika. Če si se dobro odrezal, ti bo to povedala sama, oziroma bi moral sam vedeti. V nasprotnem primeru bo prisiljena lagati, samo da poteši tvoj ego.

Ne odhajaj

Z izjemo hitrega seksa na javnem kraju, se moraš s svojo partnerico vsaj malo pocrkljati. Vzemi si čas in se ji posveti. Božaj jo, objemaj, naj se počuti ljubljeno. Nikar ne potegni takoj gat nase in ne odhajaj v kopalnico, saj bo mislila, da se ti njeno preznojeno telo in njegov vonj upirata.

0 komentarji:

Objavite komentar