nedelja, 10. februar 2013

Morate poskusiti

Vsak, ki da nekaj nase in vsaj malo obožuje seks, mora poskusiti nekaj najbolj norih in dobrih seksov v življenju. Tisti, ki nas berete od začetka, ste že spoznali precej načinov ter položajev, zato vam danes predstavljamo seznam seks načinov, katere enostavno morate poskusiti. Še več, spisek lahko natisnete in ko opravite določen del, ga označite. Ko ga boste nekoč našli pozabljenega v omari, se boste lahko samo nasmehnili ob spominu na vse te zanimive izkušnje.

Vendar, ko pride človek do določene stopnje, ima željo imeti in poskusiti še več. In seksa si ljudje vedno več želimo, obenem pa si želimo izpolniti tudi fantazije in poskusiti nove stvari. Da se rešimo povprečnega seksa, se lahko zgledujemo po našem načrtu.

Avantura

Samske in samski, vsaj enkrat v življenju si morate privoščiti avanturo. Tisto, za eno noč. Tak seks pusti trajen spomin, je kratek in eksploziven. Pri njemu ne gre za poglabljanje v intimnost, niti za ljubezen, ampak le za čisti fuk, z namenom potešitve spolne sle. Najboljše pa je, ko se zjutraj zbudiš in si rečeš, kako je bilo dobro, ne veš pa niti njenega/njegovega imena.

Tveganje

Nenačrtovano se s partnerjem nekje odločita za seks, recimo v knjižnici, medtem pa pazita na morebitne obiskovalce. Zaradi tišine, ki vlada v knjižnici, bosta morala biti tudi vidva tiha in prav zato bo seks še slajši, saj bo preskušal vajine meje. Lahko pa, če ste brez partnerja, zrajcate sodelavca ali sodelavko v pisarni in si privoščite seks na pisalni mizi. Če vas zalotijo, je velika možnost odpustitve, poleg tega seks ne spada v službo, če nisi ravno akter v porničih.
 
Seks pod tušem
Eden izmed najbolj možnih krajev, kjer boste svojega partnerja našli pripravljenega. Smuknite k njemu pod prho in se igrajta z menjavo tople in hladne vode, curek pa naj bo usmerjen v mednožje. Stoje si lahko privoščite marsikateri položaj, če ne marate sperme, pa jo lahko takoj sperete. Izziv: poskusite pod tušem v savni ali v fitnes centru.
 
Vloge

Uporabite malo prefinjenosti ter malo elana. Pretvarjanje, da ste nekdo drug, vas bo popeljalo v kraje, kamor sicer ne bi šli. Primer: oblecite se v učiteljico in vašega dragega po pouku pokličite v zbornico ter ga kaznujte zaradi nenapisane domače naloge.

69
 
Daš dam. Najboljši obojestranski oralni spolni odnos. Zaradi uživanja se je mogoče težje skoncentrirati na to, kaj bi počel/a med nogami, a splača se potruditi. In izredno prilagodljiv, ne glede na to, kdo je zgoraj in kdo spodaj.

Dirty talk

Umazano govorjenje je del domišljijske igre, ki lahko popestri vaše spolno življenje. Preden začnete, se pogovorite s partnerjem, ker obstaja možnost, da mu to ni všeč. In če vam med seksom reče ''še me fukaj, prasec'', ji nikar ne recite svinja.

Domači filmček

Sta se odločila posneti med seksom in shraniti posnetek, da vama bo še kdaj prav prišel? Snemanje med seksom vaju lahko zelo zbliža, a paziti je treba na nekaj stvari. Recimo, nikar ga ne shranjujte na računalniku, ki ga poleg vaju dveh uporablja tudi tretja oseba. Priporočamo, da ga zapečete na dvd in shranite na posebnem mestu.

Cyber sex
 
Seks s popolnim neznancem ali neznanko, ki ste jo spoznali v klepetalnici in se prav tam tudi položili. No, ne dobesedno. Smisel cyber seksa je v tem, da lahko ostanete popolnoma anonimni, je pa res, da tudi nikoli ne veste, s kom se onegavljate preko interneta. Ampak vredno je poskusiti, saj imajo nekateri v takih klepetalnicah res bujno domišljijo.

0 komentarji:

Objavite komentar