torek, 19. februar 2013

Kako ne izvajajte hand joba

Moški, ki bi se pritožil čez ročno obdelavo, verjetno ne obstaja. Obstajajo pa možnosti, da bo takih moških več, če se ne boste pravilno lotile opravila. Da se to ne bi zgodilo, smo vam pripravili nekaj nasvetov.

Nezainteresiranost  

Nikar ne počnite tega. Pokažite vsaj delček uživanja, ko ga ročno zadovoljujete in se ne držite kislo kot da bi pojedli limono. Če vam do tega ni in v hand jobu ne uživate, se raje izognite in odložite na čas, ko boste boljše volje.

Suha roka
Obstajajo razlogi, ko vas bo prosil samo za ročno obdelavo. Naj si bo to vaša utrujenost ali menstruacija. Ampak, nikoli se ne lotite hand joba s suho roko. Suha dlan čez suho glavico je enako, kot si obrisati rit z brusnim papirjem. Predlagamo uporabo sline: veliko pljuvajte in jo nanesite na najbolj občutljiva mesta. Lahko uporabite tudi veliko lubrikanta, ki ga pred uporabo segrejete med dlanema, ali pa ročno obdelavo spremenite kar v oralno.

Ne zadavi ga

Ok, moški obožujemo, če naše orodje krepko primete in obdelujete, vendar nikar ne pretiravajte. Naj ne izgleda in naj se ne čuti, kot da bi hoteli nekoga zadaviti. Opazujte ga, kako reagira na razne dotike in na intenzivno drgnjenje, oziroma, kar naravnost vprašajte, ali ste morda pregrobe.

Mrlič

Poznate tisti občutek, ko nekomu voščite srečno novo leto ali za rojstni dan, ko vam pomoli mrtvo roko? Ko človek niti ne ve, ali jo bi samo prijel ali tudi malo stisnil. No, tega se pri ročni obdelavi izogibajte. Naj čuti vaš stisk, saj boste v nasprotnem primeru prehitro odnehale, ker pač ne boste dosegle želenih rezultatov.

Poskusite nekaj novega

Ročna obdelava ni samo drsanje gor in dol po nabreklem organu. In vaš partner ne bo jezen, če boste poskusile kaj novega. Poznate recimo vrtinec, kurjenje ognja in molžo? Prepuščamo vas vaši domišljiji, vi pa nam lahko na naš naslov info@erosplet.com napišete vaše izkušnje.

0 komentarji:

Objavite komentar