petek, 01. februar 2013

Izboljšajte si okus

Ok, obdelali smo že oralni seks, tako tistega, ki ga nudi ženska, kot tistega, ki ga nudi moški. In čas je, da vam damo še nekaj nasvetov, kako izboljšati okus vašega spolnega organa. Čeprav v današnjem vodiču ne bomo pisali o okusu moškega spolnega uda, temveč o okusu sperme.

Kaj sploh je sperma

Nekatere je ne morejo niti videti, druge dovolijo izpust dragocene tekočine po telesu, nekatere po obrazu, spet tretje jo sprejmejo v usta in nato takoj izpljunejo, četrte pa jo z velikim veseljem pogoltnejo. Žlahtnemu izločku rečemo sperma, čeprav je odstotek spermijev v njem relativno nizek – približno 10 odstotkov. Ampak se le ti ponašajo kar z 200 do 500 milijoni semenčic. Toliko se jih bori za oploditev, čeprav je v bistvu potreben le en plavalec. Ostalim, približno 90 odstotkom rečemo semenska tekočina. Sestava te tekočine od posameznika do posameznika odstopa, velikokrat pa celo pri istem človeku. Vsebuje približno trideset substanc, večino pa najdemo v zelo majhnih količinah. Omenimo le nekatere: vitamina C in B12, DNK, fruktoza, klor, mlečna kislina, kalcij, fosfor, dušik, magnezij, sol ter cink. Vsa ta material semenčicam pomaga, jih varuje ter hrani in daje moč pri potovanju do njihovega cilja.

Okusiti ali ne okusiti

Torej, ste že poskusili partnerjevo spermo? Se nikakor niste mogli prisiliti v to, da bi še kdaj pogoltnili njegovo življenjsko pomembno tekočino, ker je bila naravnost groznega okusa? Imamo rešitev. In če si vaš partner želi, da seme pogoltnete, ga lahko postavite pred dejstvo: tvoja sperma je ogabnega okusa, prosim, naredi nekaj, pa bom z veseljem požirala. In z veseljem bo spremenil nekaj stvari, da bo njegova sperma postala boljšega okusa.

Spremenite prehrano
 
Najprej iz prehrane izločite kofein, alkohol, cigarete in rekreacijske droge. Obenem bo vaš dragi ne bo pijan med rjuhami, ne bo smrdel po cigaretah ter zobje mu ne bodo porjaveli zaradi uživanja kave. Pijte veliko vode, do dva litra dnevno. Tako se bodo iz telesa odstranili vsi strupi. Uživanje sadja bo spermi zagotovilo slajši okus, predvsem priporočamo sadje, ki vsebuje veliko naravnega sladkorja, recimo ananas, mango, melona, jabolko ter grozdje. Vegetarijanci imajo slajšo spermo, a vseeno se izogibajte cvetači, brokoliju in špargljem. Okus sperme je namreč po zaužitju te zelenjave ogaben. Če ne gre brez mesa, ga vsaj zamenjajte. Namesto rdečega mesa raje zaužijte piščanca ali purana. Rdeče meso da belemu izločku slankast priokus, kar prav tako ni najbolj okusno za požiralca semena. Izognite se česnu in čebuli, saj vsebujeta veliko žvepla, kar najbolj pokvari okus sperme. Poleg tega bodo tudi poljubi slajši. Ne nasedajte raznim izdelkom, ki naj bi izboljšali okus dragocene tekočine, saj naj bi taki izdelki vsebovali veliko kemijskih stvari. Edina preizkušena metoda je prav uravnotežena prehrana. Prav tako se izogibajte hitri prehrani, ki vsebuje ogromno kemičnih sestavin in konzervansov, ki zastrupljajo vaše telo in s tem tudi spermo.

Najboljši desert

Če bi radi svoji partnerici po lahki večerji, sestavljeni iz sestavin, ki smo jih omenili zgoraj, pripravili slasten desert, uporabite cimet, limono ter poprovo meto. Nekaj ur prej in neopazno, tako da ne bo vedela kaj jo čaka. Vaša sperma bo sladkega okusa in zagotovili so boste vstopnico v redno požiranje sperme.

Koliko
 
Povprečen moški pridela za čajno žličko sperme. Je pa odvisno tudi od starosti, genetike ter koliko časa je preteklo od zadnje ejakulacije. Ob vsem tem pa na količino izbrizganega semena vpliva tudi dolžina predigre in spolnega odnosa. Ja, vem, mislili ste, da to ni pomembno, ampak je.

Dejstvo

Zgoraj navedeni nasveti niso namenjeni le izboljšanju sperme, saj boste ob upoštevanj le teh ugotovili tudi, da se počutite bolj zdravo. Nikakor pa se jih ni treba strogo držati in si po potrebi le privoščite rdeče meso, kavo, cigaret in veliko porcijo cvetače. A vedite, da postopek izločanja teh snovi iz telesa običajno traja od 12 do 24 ur. Po tem zaužijte nekaj iz seznama in veselo brizgajte naprej.

0 komentarji:

Objavite komentar