ponedeljek, 04. februar 2013

Izboljšajte si okus, 2. del

Če smo pred nekaj dnevi napisali, kako izboljšati okus sperme, je prav da se posvetimo tudi okusu vagine. Verjetno ga ni moškega, ki kdaj ne bi naletel na crknjeni ribi in gnilemu sadju podobne vonje. In kakšen naj bi bil potem okus? Okus vagine je tako lahko prijetno dišeča avantura ali odbijajoča neprijetnost. Ste vedeli, da se da tudi to popraviti?

Gurman

Ja, človek ki se nerad spusti med ženske noge z jezikom, ni pravi gurman. Okusi so različni in kot smo v prejšnjem članku napisali, da se da okus sperme spremeniti in izboljšati, se da tudi okus vagine prav tako precej popraviti. Že sama po sebi je vagina rahlo kiselkastega okusa. Kislost se spreminja glede na ženski menstrualni cikel. No, okus menstrualne krvi bomo prihranili za kdaj drugič, ali še najraje, za nikoli, ter se posvetili samemu okusu. Kislost za okuševalca ni ravno najbolj odlična, je pa pomembna pri sami vagini. Preprečuje namreč možnost raznih bakterijskih vnetij ter v primeru ejakulacije pomori ogromno število spermijev. Torej, dobro za zdravje, manj dobro za lizanje.

Ženska mora vedeti

 
Kruto, a realno. Nekatere si niso nikoli v življenju od blizu in podrobno ogledale svoje vagine. Nekatere ne vedo, ali zadeva smrdi, ali diši in kakšnega okusa je. Nikomur ni treba povedati, da ste poskusile, odkrile okus in vonj ter naredile nekaj za vaše zdravje in prijetno počutje partnerja med obdelovanjem. Kot kuhar, ki mora vedeti, kaj je skuhal. Seveda, ker se kuhar sam ne more hvaliti, je tudi pri vas pomembno, da za mnenje prosite partnerja. Ali prijateljico. Nič takega, lepo je videti dve ženski med takim početjem.

Spremenite prehrano

Pa smo tam. Če ste po vodiču o spremembi prehrane za izboljšanje okusa sperme začele vašemu partnerju težiti, naj spremeni prehranjevalne navade, je sedaj on na vrsti, da tudi vas postavi pred dejstvo. Sicer so pa pravila podobna kot pri spermi. Torej, čim manj rdečega mesa, alkohola, cigaret, kave, špargljev, čebule in vitaminskih napitkov. Tudi antibiotiki delujejo na okus vagine. Priporočeno je veliko sadja, predvsem ananas, veliko vode, ki sproti iz telesa odplavlja nedišeče snovi, kar lahko opazite tudi na urinu. In če se le da, se izognite uporabi umetnih sladkorjev, saj z njihovo pomočjo bakterije veliko bolje uspevajo.

Ne poskušajte
 
Nikar, ampak res nikar ne uporabljajte mila, ki ni namenjeno za intimno uporabo. Ne umivajte vagine odzunaj in odznotraj z milom ali kakšnim gelom, ki ni namenjeno temu. S tem ne boste ubile samo vonja in okusa, temveč si boste nakopale še vnetje. Namen je spremeniti okus in vonj nožnice, brez da bi posegali v njeno Ph ravnovesje. Pomemben faktor je tudi mikroflora nožnice in prisotnost raznih bakterij. Če večkrat okusimo karkoli nenavadnega, smo lahko prepričani, da ni kriva samo špargljeva juha, cigaret in kava. Za več informacij ženske že veste kam se obrniti.

Bloopers

Se vam je že kdaj zgodilo, da je vagina kar nenadoma zamenjala okus in postala slana? Zna se namreč zgoditi, da ženska med popolno sproščenostjo, medtem ko jo oralno zadovoljujete, spusti malo urina. Ne bojte se, ne boste umrli, le… no, razliko v okusu boste občutili. Slina bo okus popravila in vaše priljubljeno opravilo bo kmalu postalo zopet kislo.

0 komentarji:

Objavite komentar