četrtek, 14. februar 2013

Gole Slovenke: Dragana iz Celja

Pred dnevi sem nam je preko našega kontakta oglasila tudi 32-letna Dragana iz Celja. Dragana spada med tiste amaterske slovenke, ki so bile pripravljene sleči tudi modrc in posneti tudi krajši video. 

Kot vedno, pa smo se z vročo Celjanko tudi malo pogovorili preko Skypa. Kakšni so njeni karierni načrti, pa si le preberite v spodnjem intervjuju... mogoče boste kmalu potrebovali njene usluge :)

***
EroSplet: Živjo, Dragana. Ravno danes, ko sva zmenjena za klepet, sneži po celi Sloveniji. Imaš rada sneg?
Dragana: Ojla. zelo rada, dokler ga gledam samo skozi okno. Ne maram ravno mraza.

E: Preden te začnem spraševati v detajle, kaj nam bi sama povedala o sebi?
D: Dobro vprašanje. Kot že veš, moje ime je Dragana, prihajam iz Cejla ter je že kar dve leti odkar sem na žalost dopolnila 30 let.

E: Zakaj pa na žalost?
D: Ni mi ravno všeč, da se staram. Rajši bi ostala v dvajsetih. Moje telo je lepše izgledalo takrat :)

E: Ogledali smo si že fotografijo, ki si nam jo poslala, ter video posnetek. In všeč nam je, kar smo videli, pa tudi lepe joške imaš, ravno prav za v dlan.
D: Uf... hvala :) No, moral bi me videti pred 10. leti.

E: S čim se pa ukvarjaš?
D: Trenutno sem brezposelna, tako da iščem službo in letam od pisarne do pisarne, kamor me pošilja zavod za zaposlovanje.

E: Žal mi je, da si ena izmed več kot 100 tisoč brezposelnih Slovencev. V predstavitvenem mejlu si nam omenila tudi nekaj o erotičnih masažah. Mi zaupaš kaj več?
D: Res je. To je tudi eden od glavnih razlogov, da sem se odločila pokazati svoje joške. Novembra sem spoznala punco z Ljubljane, ki nudi moškim erotične masaže in finančno nima nobenih skrbi. Obenem tudi uči nekaj deklet tehnik te masaže in ker nikoli nisem imela kakšnih predsodkov do spolnosti, sem se tudi sama odločila, da bom začela s tem. Seveda predvsem zaradi denarja... in ker se spodobi, da punce te erotične masaže izvajamo gole, se tudi s pomočjo vaše strani poskušam znebiti sramu pred goloto :)

E: Opa, zdaj si nas pa presenetila. Veseli me, da imaš cilje in da postajaš samostojna. Kdaj pa začneš s to "obrtjo"? In kje bo to potekalo?
D: Verjetno enkrat spomladi. Nisem še popolnoma pripravljena. Je treba veliko vedeti tudi o energijah, kajti pri teh erotičnih masažah se ne gre samo za "srečen konec" ampak je vključena tudi celotna masaža telesa, kar pa je zelo zahtevno področje. Tudi fizično je treba biti kar v formi za gnetenje moških mišic :)

E: Lokacija?
D: Trenutno živim sama v stanovanju, tako da verjetno kar tam. Glede na to, da je Celje veliko mesto, verjetno ne bom imela problemov s strankami, drugače pa bom najela še stanovanje nekje v Ljubljani in bila določene dni v tednu tam.

E: Kot si že rekla, denar je pomemben. Verjetno ljudi, ki bodo brali ta intervju, zanima kakšna je cena za erotično masažo? Nam lahko zaupaš?
D: Seveda... vse je odvisno od vsake posamezne maserke. Nekje med 50 eur pa do 100 eur za eno uro masaže in za konec seveda še happy end :)

E: Dragana, najlepša hvala za tvoj čas, ki si si ga vzela za EroSplet. Upam si trditi, da bodo bralci navdušeni nad tvojim videom, ki si ga posnela za nas. Ko boš pa uradno začela svojo "poslovno pot", pa nas prosim obvesti, obljubimo, da ti bomo naredili nekaj reklame. Tvoj mejl, preko katerega te bodo lahko naši bralci kontaktirali pa je dragana@erosplet.com. Verjetno boš tudi preko tega mejla dobila kakšno novo stranko, tako, da ga kar redno pregleduj :)
D: Hvala! Vsekakor pa se midva še slišiva, mogoče ti celo ponudim popust pri prvi masaži :)


0 komentarji:

Objavite komentar