četrtek, 14. februar 2013

Erotična zgodba: Prodajalec, 5. del

Prejšnje dele si lahko preberete v kategoriji erotičnih zgodb.

Kot začarane so se cunje kar same od sebe slekle in kmalu sta popolnoma gola ležala eden ob drugemu. Brez da bi bil pripravljen, je Dušana presenetil dotik Nikine roke na njegovem stoječem, v nebo štrlečem orodju. ''Hmm'', je izpustila Nika. Podrgnila je gor in dol, skušnjava je bila prevelika, da bi ostalo le pri temu.

''Oprosti, ampak moram'', je rekla Nika in že je spustila ustnice proti njegovemu veličastnemu kurcu. ''Kar postrezi si'', si je mislil Dušan in se prepustil obdelavi toplega jezika. Obdelovala ga je, kot da bi ji imel namen pobegniti, trdno ga je držala in vozila ustnice po njemu ter vsakič, ko je prišla do vrha, zavrtela jezik okrog glavice. Obrnila se je z ritjo proti njemu, tako da je lahko tudi on z jezikom poskusil njeno sladko muco. Bilo je zanj prvič, a vseeno je Nika dajala znamenja, da uživa. Zibala je z ritjo, njena luknjica je kar klicala po prstu, ki ji ga je Dušan z veseljem najprej povaljal po muci ter ga s tem ustrezno navlažil, nato pa porinil v rit. Tako je pač videl v porničih in če tam to počnejo, zakaj ne bi še jaz, si je mislil.

Tako sta se obdelovala kar kakšnih petnajst minut, nato pa se je zaslišal predirljiv zvok, ki je presekal nočno tišino in vrgel Dušana pokonci. In to tik pred izlivom. Sedel je, ravno v tistem času je špricnil, čutil je olajšanje, prav tako, kot ga je potreboval že dolgo. Gledal je okrog sebe, Nike ni bilo nikjer, predirljiv zvok pa je še vedno razbijal nočni mir. Potipal je okrog sebe, začutil odejo, obrnil uho proti izvoru zvoka in se predramil. ''Pizda'', je glasno zaklel. ''Jebena budilka, spet so bile samo sanje''. Ampak mokre in rjuha je bila obilno pošpricana.

Oblekel se je, skuhal kavo in se odločil temeljito spremeniti svoje življenje. Narediti konec sanjarjenju in si poiskati žensko, s katero bo končno izgubil nedolžnost.

0 komentarji:

Objavite komentar