četrtek, 24. januar 2013

Si za faf?

Vprašanje, katerega rad vsak moški sliši. Pa čeprav raziskave kažejo, da niso vse ženske navdušene nad nudenjem oralnega seksa svojemu partnerju, ali mogoče kar tako neznancu, ki je ob pijači mimogrede postal znanec. Da se izplača ugotovijo, ko jim partner vrne oralni seks. In ker je med moškimi debata o tem početju nadvse popularna, smo izbrali nekaj predlogov, kako vašo damo prepričati v to nam odlično predigro. Ampak preden sploh poskusite s prepričevanjem, si preberite nekaj nasvetov.

Nasvet za moške

Priporočljivo je, da svojega korenjaka ne ponujate v obdelavo takoj, ko ste prišli iz fitnesa ali dolgega jutranjega teka. Žensko bo namreč odvrnil že vonj po nečem drugem in ne po koži. Poleg tega je primerno, če ste obriti, ker verjemite, vaša partnerica noče imeti vaših sramnih dlak med zobmi. Poleg tega obrito mednožje optično poveča vaš ud in verjemite, da boste navdušeni tako vi kot vaša partnerica.

Nasvet za ženske
Se vam ne zdi nekako egoistično, če vam partner obdela muco, vi pa njega ne zadovoljite z usti? Izgovori, kot so, da ima prevelikega, da imate vi premajhna usta, da vam ni všeč okus, da se vam sperma gnusi ter da ne marate požirati sperme, so povsem nerealni. Če ima prevelikega, mu lahko v usta vzamete samo glavico, če pa imate vi ob tem še premajhna usta, lahko tudi samo z jezikom krožite po glavici. Še vedno šteje pod oralni seks. Občutljivost na spermo je pri nekaterih res problem, ampak nikjer ne piše, da morate fafati do izliva ali pogoltniti spermo. Uporabite oralni seks za predigro in nikar ne zaključite pri temu.

Kako začeti
Za moškega enostavno. Slecite hlače, položite ga na plano in za vas je večina dela opravljenega. Ženska pa naj z roko spravi vsaj v spodobno trdnejše stanje in vzame glavico v usta. Aktivirajte slino ter ustnice, zobe pa skrijte. Verjemite, to ni klobasa, v katero bi kar tako zagrizle. Čeprav rahel in nežen ugriz z zobmi ne bo povzročil panike, se ga, če nimate dobrega občutka, raje vzdržite. Uporabljajte slino in z ustnicami vozite gor in dol po penisu, istočasno lahko še drgnete z roko.

S partnerjem se predhodno dogovorita o odložitvi semena. Če vam ustno sprejemanje sperme ne odgovarja, mu povejte, da mora končati nekam drugam. V primeru, da vam kljub vsemu spusti v usta, ste še vedno na boljšem kot on, katerega boste lahko kaznovali s prenehanjem nudenja oralnega seksa. Za nedoločen čas.

Pomoč

Kot smo pisali že pri analnem seksu, velja tudi tukaj zaupanje. Če ste v oralnem seksu prvič, je zaželjeno, da vaši partnerici pomagate. Z vzdihovanjem ji pokažite, da vam ugaja, pokažite ji, kako naj ga prime, kje vam najbolj prija in prilagajajte njeno hitrost z gibi. Ne škodi, če ji greste s prsti skozi lase ali začnete premikati njeno glavo tako, kot bi imeli umetno vagino. Ok, bolj nežno. Ampak vseeno ne pretiravajte, saj vsaka ženska ne more spraviti celega korenjaka v usta.

Izziv
Ko imata v oralnem seksu več prakse, lahko to še nadgrajujeta. Veliko parov uporablja različne metode, kako izzvati partnerja, da s tem začasno preneha. Menda je občutek prav dober, ko ga ima partnerica v ustih in obenem mrmra. Poleg tega lahko pred samim oralnim odnosom zaužije mentolov bombon, kar povzroči zanimiv občutek za moškega. Moški ga lahko pred samim odnosom namaka v jogurtu ali recimo v nuteli, saj to povzroča bolj globoko sesanje in drugačen občutek. Vseeno pazite, da vam ne uide, ker boste obsojeni na tisto, kar smo že zgoraj navedli. Za drugačen občutek lahko uporabite tudi kondom ali kakšen sadni preliv, skratka igrajte se in v tem uživajte.

Naslednjič pa nekaj čisto drugačnega…

0 komentarji:

Objavite komentar