nedelja, 20. januar 2013

Seks navade zvezdnikov

Tokrat smo pogledali med rjuhe zvezdnikov in odkrili raznorazne fetiše, spolne navade in seksualne razvade. Sicer pa se bomo lahko poistovetili z njimi, saj so konec koncev tudi oni ljudje, le da imajo za razliko od nas več pod palcem in si lahko več privoščijo.

Mel B, ena izmed nekdanjih Spice Girls deklet je prava nimfomanka. Sama zase pravi, da ji seks pomeni največ na svetu in si ga zaželi tudi do petkrat dnevno. Dodala je tudi, da uporablja mini vibrator, za tisti čas, ko njenega soproga ni doma.

Scarlett Johansson, katero smo pred časom predstavili tudi v naši kategoriji ''Danes slavi'', obožuje seks v avtomobilu. In pri tem ne izbira, ali bo to storila na sprednjih ali zadnjih sedežih.

Drew Barrymore vzburja stik narave in najraje seksa na prostem. Sama namreč sanjari o tem, da bi nekoč imela veliko posestvo na Irskem, kjer bi se lahko sprehajala gola in se predajala takim in drugačnim strastem.

Marilyn Monroe je kljub vsem moškim, katere je imela v postelji, hrepenela po ženskah. Menda je govorila, da lahko samo ženska ve, kaj si ženska želi. Ali je kdaj prakticirala seks z žensko, ostaja neznanka.
Lady GaGa pravi da obožuje seks in orgazem doživi že, če samo pomisli nanj. Po njenih besedah naj bi bila vedno in povsod pripravljena za akcijo.

Lindsay Lohan in Victoria Beckham prisegata na vibratorje, Halle Berry pa pravi, da tudi med seksom najraje igra. Že sanjamo njo v kakšni obleki medicinske sestre ali policajke.

Kelly Brook se med seksom rada snema, Eva Longoria pa je rada zvezana. Kirsten Dunst je že večkrat seksala v kabini trgovine z oblačili. Megan Fox je priznala, da je biseksualna in da zadnje čase sanjari o Jenni Jameson.

Že pokojni Jimmy Savile je za seks najraje izbral mlade ali neprištevne. Poleg tega jih je v seks prisilil. Obsojamo.

Heidi Klum pravi, da je nedolgo nazaj odkrila, da so razni kostumi primerni za predigro.

Poleg tega, da so hetero, se zabavajo tudi z istim spolom. Tako je priznala Fergie, ki pravi, da ne obžaluje in se ne sramuje. Že zgoraj omenjena Lindsay je nekaj časa celo hodila z didžejko Samantho Ronson. Gavin Rossdale, mož Gwen Stefani je priznal, da je v osemdesetih imel seksualno razmerje s pop zvezdnikom. Tudi Angelina Jolie je pri svojih dvajsetih bila v razmerju z dekletom. Kot zanimivost, njeno dekle, Jenny Shimizu, je kasneje delalo družbo tudi Madonni. Anne Heche je bila v triletni zvezi z Ellen DeGeneres, Carmen Electra pa je bila zaljubljena v Joan Jett.
John Travolta, o komer že več kot dve desetletji krožijo govorice, da je gej, rad nadleguje maserje in svoje zaposlene. Moške, predvsem.

Jessica Alba pravi, da je pri seksu nadvse pomembno, kaj ima ženska oblečeno. Mi pravimo, da je najbolj pomembno, kaj ima ženska slečeno. Usher svetuje svojo glasbo, ki jo med seksom posluša tudi sam. Eva Mendes pravi, da je seksala v vseh petdesetih državah ZDA.

Najdejo se pa tudi taki, ki pljuvajo po svojih seks partnerjih, seveda ko je razmerja konec. Tako je recimo Natalie Wood za Elvisa rekla, da ni znal porivati. Adam Levine, pevec zasedbe Maroon 5 je za svojo bivšo, tenisačico Mario Sharapovo povedal, da je bila zelo slaba v postelji, saj naj bi bila med seksom vedno tiho.

Žal pa se o naših slovenskih estradnikih premalo govori, oziroma se sploh ne… Je za vas seks res še tabu tema?

0 komentarji:

Objavite komentar