ponedeljek, 28. januar 2013

Povečanje penisa in spolne moči

Je moj dovolj velik? Je dovolj vzdržljiv? Gre za vprašanji, ki sta se vsakemu odraslemu moškemu že kdaj pojavili v glavi. Še najbolj samozavestni moški se to sprašujejo in se želijo na tem področju še malo izboljšati. Vsak želi biti kar se le da najboljši ljubimec. Na srečo obstaja na trgu v zadnjem času kar nekaj stvari, ki vam lahko na tem področju pomagajo. 

erekcijska črpalka
V zadnjem času so verjetno najbolj popularne erekcijske črpalke. Pri uporabi teh gre za spremembo tlaka v tubi, kamor vstavimo penis, kar izboljšuje prekrvavitev ter ga hkrati poveča. Podobno, kot se naše mišice povečujejo in postajajo močnejše ob nekajkratnem obisku fitnesa, gre tudi v tem primeru za vajo, ki postopoma izboljšuje našo spolno vzdržljivost in hkrati povečuje naš spolni ud. Erekcijske črpalke najdemo iz več različnih materialov in sistemov, pri nakupu pa je potrebno paziti, da najdemo takšno, ki se lahko na povsem enostaven način tudi očisti. Higiena je namreč tukaj zelo pomembna. 

V kolikor pa ste bolj ljubitelj tablet in želite takojšen učinek, pa se tudi na sex področju najdejo stvari, primerne za vas. V svetu zelo znana »modra tabletka« je danes produkt, ki jo proizvajajo številna podjetja pod številnimi blagovnimi znamkami. Vsaka je malenkost drugačna in pri nakupu se je potrebno zelo podrobno pozanimati glede njene sestave. Prav tako je priporočljiv posvet z zdravnikom glede uporabe in stranskih učinkov. Nikoli pa ne smemo vzeti več od priporočljive količine. 

Med samim seksom pa lahko uporabimo tudi gele, ki so narejeni prav za zakasnitev orgazma. V ta namen nam lahko pomagajo tudi številni lubrikanti ali »endurance« kondomi, ki s svojo malce debelejšo plastjo zmanjšajo čutnost, kar posledično vodi do večje vzdržljivosti in daljšega spolnega odnosa. V kolikor imate partnerico je najboljše, da se pogovorita o uporabi opisanih izdelkov in se skupaj lotita načrta za izboljšanje vajinega seksa.

0 komentarji:

Objavite komentar