torek, 29. januar 2013

Poliži me nežno

Če smo se v prejšnjem in v bistvu skoraj vsakemu vodiču posvečali večinoma načinom in položajem, ki so zadovoljevali bolj moške kot ženske, je danes več kot primeren dan, da naredimo nekaj tudi za ženski užitek. Se spomnite, ko smo pisali o oralnem seksu in zapisali, da je dobro, če je obojestransko? Torej, fantje in moški, ki imate odpor do lizanja muc, nikar ne pričakujte blow joba, če ga tudi vi ne boste nudili. In punce, vrnite že oralno obdelavo.

Kako začeti  

Bodite drzni. Posvetite se celemu telesu in vsakič na drugačen način. Z masažo in nežnimi poljubi, enkrat po vratu, drugič po hrbtu, tretjič pa… No, mi vam ne bomo govorili, vklopite domišljijo. Seveda, govora je o oralnem seksu in pot nas pripelje do razširjenih nog naše partnerice in lepega pogleda na dolinico vzburjenja in zabave. Če je dekle sramežljivo, ji boste morali noge kar sami razpreti, ampak nikakor kot kak gozdar, ki kolje deblo na pol. če nikakor ne grejo noge narazen, je lahko krivo samo eno: ni dovolj nežnosti. Splača se potruditi, verjemite.

Ko se noge razprejo

Takrat lahko storite samo eno. In ne, nikar ne planite na njeno muco kot medved na satovje. Še malo jo izzivajte in se delajte, kot da ni nič. Poljubljajte in božajte jo po notranji strani stegen in ko bo že nemirno zibala z osrednjim delom telesa, se posvetite najvažnejšemu delu. Ženska si po dolgem draženju take vrste tako zelo želi dotika, da se ji sramne ustnice same razprejo in ščegetavček sam pokuka na plano.

Kaj početi  

Vklopite jezik. In slino. Konico jezika vedno navlažite, saj lahko v nasprotnem primeru postane neprijetno in rahlo boleče. Tudi prste, če jih ob tem uporabljate, vedno navlažite, bodisi s slino, ali pa uporabite kar njene sokove, če so v danem trenutku na voljo. Nežno in počasi potegnite z jezikom čez venerin hribček, obkrožite vagino z jezikom in poskusite pri vhodu v vagino, če se je že odprla. Odpravite se z jezikom proti ščegetavčku, a se ga ne dotaknite. Naredite velik krog in se posvetite še malo vhodu, z jezikom po vhodu pišite celo abecedo, tudi šumnike in pike, vejice ter dvopičja. Naj še malo trpi, naj jo še malo rajca.

Ne bodite dolgočasni

 
Uporabite roke. Med sesanjem ščegetavčka ji, če je tega navajena, porinite dva prsta v vagino. Ne pozabite, ženska ima rada nekaj notri, ko ji prihaja. Nikar je ne pustite nepotešene in ko ste delo že začeli, nikar ne prenehajte, sploh ne zaradi kakšnega prenosa pomembne nogometne tekme. Zna se zgoditi, da vam bo zadnjič razprla noge. Ob takem delu naj vas nič ne moti, da si slučajno ne uničite vašega spolnega življenja. In ko enkrat začutite, da hitreje miga z boki, da glasno vzdihuje, postajajo njene bradavičke nabrekle ter njene roke močno pritiskajo vašo glavo proti muci – takrat samo nadaljujte, dokler ne slišite glasnega vzklika in dokler se njeno telo ne umiri in sprosti. Verjemite, splača se potruditi, saj po mnenju naših bralcev ženska, ki dobi dobro oralno obdelavo, tudi dobro povrne z enako obdelavo.

Nasvet za dame

Woodstock in osemdeseta so mimo, poraščenost okrog muce je nezaželjena in moteča. Nihče ne želi skodranih dlak med zobmi in nič ne bo narobe, če obrijete kar celo. Če je vašemu partnerju všeč kak vzorec iz dlak, lahko naslednjič obrijete, na črtico ali kako drugače in mu že s tem omogočite lažji spust v vaše bogastvo. Poleg neporaščenosti je ključna tudi čistoča. Ja, vemo kako je, ko se moški spusti k muci in se tam nahaja vonj mrtve ribe. Uporabite milo za intimno nego , kakšno kremo in po uriniranju temeljito obrišite. Nikakor pa se ne prestrašite, če se bo med samim odnosom pojavil kakšen čuden vonj. Tistega, ki vas ima rad in vam nudi takšno obdelavo, to ne bo zmotilo in vas bo ne glede na vse pripeljal do poštenega orgazma. Vsekakor pa ste potem ve na vrsti, da vrnete uslugo.

0 komentarji:

Objavite komentar