torek, 22. januar 2013

Miti in dejstva o analnem seksu

Odkrijmo še eno tabu temo – analni seks. Tisti, ki ga prakticirajo, v njem uživajo in se jim ne gnusi. Gnusi se tistim, ki še niso poskusili in obenem vedo največ o njemu. Saj veste, od bratrančeve prijateljice sodelavka je probala in podobne variante vsega tega, kaj in kako je bilo.

Stopimo pred tabu in ga podrimo. Analni seks je tisti, ki ga dekle ne ponudi na prvem zmenku, razen če je za to plačana. To je intimni odnos med partnerjema, ki se dobro razumeta, si zaupata in sta pripravljena na nov izziv.

Vse pogostejša praksa parov celega sveta pa zahteva tudi nekaj truda pred izvršitvijo. Nekateri zanikajo, da jim je všeč, drugi si o tem sploh ne upajo govoriti, tudi če ga prakticirajo. Če pa si ga v razmerju eden želi, drugi pa ne, je potreben dogovor. Kako prepričati partnerja v analni seks ali pa vsaj v poskus le tega, pa v naslednjih vrsticah.

Najprej se je treba zavedati, da bo vaša partnerica nad idejo o analnem seksu popolnoma navdušena ali pa absolutno proti, odvisno od preteklih izkušenj ali govoric, kot smo omenili že v prvem odstavku. Dekleta, ki so se z analnim spolnim odnosom že spoznale, so izkusile eno od dveh možnih variant: bolečino ali užitek. Tiste, ki so izkusile bolečino, bodo vsako misel na sam analni seks potisnile na stranski tir ter vsakega, ki ga bo omenil ali predlagal, hitro nahrulile. Tiste druge, ki so v njem uživale, pa bodo itak takoj za in to je v bistvu tudi vse, kar potrebujete. No, poleg potrpežljivosti, nežnosti in domišljije. Konec koncev, v vsakem primeru morata uživati oba.

Razlogi za analni seks
Eden glavnih razlogov, zakaj prakticirati analni seks, je občutek. Tiste, ki ga prakticirajo, v njem blazno uživajo zaradi izjemnega občutka, čisto drugačnega kot pri normalnem seksu. Poleg tega bo njena odprtina vaše orodje posrkala vase, kar boste definitivno občutili in zaradi česar boste uživali tudi vi. Obenem ne pozabite med samim odnosom na igro z njenim ščegetavčkom.

Še eden izmed razlogov je ta, da si vsaka ženska, ki ni le hlod iz sicer odličnega slovenskega filma Outsider, želi biti poredna. Nekatere so pripravljene uporabiti lisice ali policijske uniforme… ali zdravniško haljo ali preprosto kiklo branjevke na tržnici… No, malo smo zatavali. Torej, analni seks je lahko med tistimi stvarmi, ki jih počneta na skrivaj in nikoli nikomur ne omenita. Če sta namreč par, vsi vedo, da seksata, ampak da seksata tudi analno, pa je lahko le vajina skrivnost.

Razlogi proti analnemu seksu
Analni seks je lahko boleč kot kačji pik. Primarna naloga anusa je, da izloča in pač ni narejen za sprejem stvari. Nasprotno od vagine, ki je raztegljiva in pripravljena na sprejemanje penisa. Ampak obstaja rešitev. Vzemite si veliko časa in ga z jezikom zmehčajte, uporabite prste in ne pozabite na lubrikant. Vstopajte s kondomom, z občutkom in počasi.

Zadnja stvar, ki jo želi ženska, bitje, ki je rado urejeno, čisto in lepo, na sebi, so lastni izločki. Niti na kraj pameti ji namreč ne pade, da bi jo vi videli umazano ali da bi se kaj njenega prijelo na vaš penis. Zato pa smo prej omenili kondom, poleg tega pa je zaželjeno tudi očiščevanje. To pomeni, da je dobro kako uro pred analnim seksom opraviti veliko potrebo in zadnjico dobro umiti, lahko pa se uporabi tudi klistir.

Trije najboljši prijatelji

Lubrikant. Prodiranje s penisom na suho bo povzročilo bolečino in obstaja velika verjetnost, da se boste lahko obrisali pod nosom. Poleg tega lahko to povzroči tudi iskanje nove partnerice in ponovno prepričevanje, stroške… šalimo se. No, malo. Uporabite takega na silikonski osnovi ter kot smo že napisali – uporabite kondom.

Predigra. Vzemite si celo telo in ga božajte, ljubkujte, ližite in poljubljajte, masirajte in gnetite, povsod. Ko bo postala sproščena, ko bo pokazala zaupanje, jo pripravite na hrepenenje po analnem seksu. Z gibi vam bo nakazala prost vstop, a nikar se ne zabijte. Najprej s prsti in jezikom, nato pa s pravim orodjem. Počasi. Za kvikija bo čas kdaj drugič.

Vaja. Prej kot bosta poskusila in prej kot bosta ugotovila, da vama je všeč, prej se bosta navadila nanj in ženska bo vsakič bolj odprta zanj. Na kratko, če zajebeš vse v prvem poskusu, se lahko zgodi, da analnega seksa nikoli ne boš doživel.

Mnenja naših bralcev

Tokrat ne bomo objavljali vaših vprašanj in mnenj, ampak bomo le v celoti vsem skupaj odgovorili. Nekateri trdijo, da je analni seks le za geje ter da je moškemu, ki analno seksa vseeno, če ima pred sabo moškega ali žensko. S to trditvijo se deloma strinjamo, obenem pa polagamo na srce tudi to, da je seks del ljubezni in je najlepši z osebo, ki jo ljubimo. Da je analni seks razlog za veliko bolezni in nevaren. No, še enkrat smo prebrali članek ter ugotovili, da niti enkrat nismo napisali, da je treba anus dobro pripraviti in uporabiti kondom. Sarkazem off. No, spet lahko vklopimo sarkazem, saj nam je sicer redni bralec in redni pisec na naš email naslov napisal, da je rit za srat, ne za fukat. Prepričani smo, da ima zelo dolgočasno ter prazno življenje. Sarkazem again off.

0 komentarji:

Objavite komentar